Gjort nytta

Idag vaknades det med en jäkla energi. Med tanke på hur gårdagen slutade, magsjuk och frossa… Men imorse var det high life igen. Kaffe i sängen i vanlig ordning. Men sen bar det ut i skogen med Matilda. Precis i gryningen. Vi är lyckligt lottade som bor så nära skogen och stigar som vi aldrig möter någon på. Jo, ett och annat råddjur ser vi och en och annan hare. Matilda jagar och sätter en jävla fart när hon ser dem. Sen blir hon borta en liten stund, till hon inser att hon inte kommer hinna ikapp. Sen kommer hon springande i full fart efter mig :-). 1,15h är vi ute varje morgon.

Sen var det bara att ta tag i disken när jag kom hem. Den hade fått stå hela dagen igår eftersom jag var sjuk. Faan vad disk det blir på bara 1 dag! Så först bort med disken. Sen gjorde jag min chokladsmoothie och även den gröna smoothien. När jag nu var i farten. När det var gjort så tyckte jag att jag kunde anordna lunchen också. Ja, jag sa ju att jag var full i energi imorse. Så fram med rivjärnet och göra god råkosttallrik.

Efter det satte jag mig vid datorn och kollade facebook. Då hade Toves Jonas lagt ut bilder från deras nyår. De hade simmat bland korallrev och ”akvariefiskar” i turkosblått vatten. Och det var en bild på dem båda när de sitter i båten som tar ut dem till korallrevet. Typiskt, mina ögon tåras. Tove är så himla fin. Och jag längtar efter att få krama henne och pussa henne på hennes kind. Dra in doften av henne. Faan, jag är hopplös. Ialla fall så loggade Tove in på skype samtidigt som jag kollade Jonas bilder. Så hon fick berätta om deras nyår. Resan var en julklapp ifrån familjen de bor hos. Vilka människor! Jag pratade med Jonas också, han addade både min pappa och syster så att de också skulle få se bilderna. Om 11 månader kommer de hem och hälsar på. Jag längtar lite faktiskt…

Jag och Magne åkte och storhandlade. 1900 kronor gick kalaset på. Men nu har Magne både middag och frukost hela månaden. Och jag fick köpt massa krav-grönsaker och frukt. Samt massa annat som jag behöver i matväg. Kyl och frys är fyllda. Jag har börjat köpa rödbetor som jag juicar. Det blir jättegott. Och tydligen är det skitnyttigt också.

I övrigt blev det tid till yoga. Så jävla skönt. Och jag svettades och blev andfådd haha. Efteråt kom Matilda och la sig på mattan, det såg lite kul ut faktiskt. Sen har jag fyllt lite packlådor. Imorgon blir det storstäd.

Slutligen har jag möblerat mitt nya hus hela dagen också. I mitt huvud. Det blev skitsnyggt!

Image

Grönkål, gojibär, vetegräs, citron, äpple, banan, ingefära och vatten.

Image

Dagens gröna smoothisar.

Image

Vitkål, morot, apelsin, örtkrydda, sesamfrön.

Image

Rödbetsjuice.

Image

Matilda yogar.

Image

1 veckas behov ungefär.

Image

Mitt kylskåp.

Nu blir det strax kvällspromenad i spåret tillsammans med skithunden.

Ha en trevlig kväll

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s