On my way

Då är min lägenhet utlagd till försäljning. Det känns overkligt på något sätt. Vi har bott här i 4 år nu och skapat massa minnen. Katterna känner sig hemma, de har sina revir där ute. Grannarna släpper in dem i trappen när de står utanför porten. Matilda har full koll på sin omgivning. Hon vet vilka som är fiender (grannens chihuahua) och vilka som är vänner (en annan grannes blandras). Matilda vet förmodligen varenda hund som bor i grannskapet. Hon brukar kissa på deras kiss, precis som om hon tänker; that will show him!!

Jag köpte den här lägenheten när jag hade 2 tonåringar som behövde eget rum. Jag bodde i en trea tidigare för då hade jag bara Magne hos mig. Men sen valde Tove att flytta hem till mig istället för att bo hos sin far. Vi blev lite trångbodda minst sagt. Så jag började kolla läget. Och hittade denna. Jag kände direkt att jag ville ha just denna lägenheten. Den var fräsch, med nytt kök och snyggt badrum. Dessutom låg den högst upp i hörnet, utan grannar. HIss fanns också. Så jag slog till. Och fick den.

Men nu är den till salu igen. Visning nästa söndag. Och jag städar. Idag har jag tagit hela köket. Imorgon blir det badrum och lite annat. Klädkammaren vill jag röja i också. Det finns massor där som jag kan packa ner i sopsäckar. Sommarkläder, kuddar, täcken, dukar etc. Ja, ett jävla röj behövs där. Magne ska ta sitt rum imorgon och på måndag.

Jag har inte umgått med någon sen i julas. jag har hälsat på grannar och bytt något ord. Jag har Magne boende hos mig men han är ju tack och lov också introvert så han behöver sin tid likväl som jag behöver min. Jag har svarat på mess och mail. Jag har ringt något enstaka telefonsamtal till mor och far samt till syster. Sen har jag grattat lilla Saga på hennes 4-års-dag. Så denna ensam-tid har pågått i lite mer än en vecka. Och inte en enda gång har jag längtat ”ut”. Jag är personlighetstypen INFJ på MBTI personlighetstest. Jag är 80% introvert. Det är ganska mycket :-). Jag tror jag kan vara ensam hur länge som helst utan att jag saknar sällskap. Och skulle jag behöva prata med någon så finns det ett gäng tålmodiga vänner där ute.

Hours? I’m talking about days 🙂

Image

Haha, typiskt mig faktiskt.

Image

Regn hela dagen. Mysigt tycker ju jag då. Föredrar regn framför sol av någon konstig anledning. Förmodligen för att det är mysigare inomhus. Men det är ganska mysigt i skogen också när det är mulet, inte lika kul att bli blöt dock. Och Matilda ser ju ut som ett grott-troll när vi kommer hem!

This is exactly what I am doing. …med tanke på vad mycket som ska fixas inom de närmsta 6 månaderna…2 flyttar (Magne och jag), 2 nya bostäder (1 till Magne och 1 till mig), examensarbete, lia, jobb. Inget av allt detta finns i min värld ännu.  Nothing, nothing at all, is under control haha!!

Image

But I am on my way anyway <3.

Puss och kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s