Små små tecken

Jag tittar aldrig på tv. Min dyra, fina, platta tv står och samlar damm. Jag manifesterar vad jag vill ha in i mitt liv. Jag vill ha in kärlek av alla möjliga sorter. Och hur ska jag få det då? Jo, tänkte jag, jag tänker kolla på kärleksfilmer. Självklart. Ibland är jag lite saktfärdig i mitt tänkande. Jag kom på att jag i våras tänkte likadant. När jag mådde så dåligt och var lite olycklig. Det hände sig att varenda gång jag slog på tv’n så visades det en kärleksfilm som alla hade samma tema. Det handlade om ödet som spelade spratt och som spelade in för att de två älskande till sist skulle få varandra. Alltså, jag tror universum ville få mig att förstå att lika dras till lika. Det du söker, söker dig :-). Så jag njöt av filmerna (3 st) och grät förstås. För det var så rörande.

Men iallafall, så har jag nu tänkt samma sak. In med kärleksfilmer i mitt liv. De dök ju upp i våras när jag behövde bli påmind att kärleken finns där ute och bara väntar på rätt tillfälle. Så nu ska jag behålla min tv och använda den till kärleksfilmer. Häromdagen läste jag på en blogg jag följer. Hon la ut förslag på en kärleksfilm som heter chocolate. Wow, tänkte jag och la filmtiteln på minnet. I min värld ett tecken på att jag är på rätt väg. Ikväll pratade jag med en polare i telefon. Då säger han helt plötsligt att han har ägnat sista tiden till att kolla på kärleksfilmer och låtit sig bli berörd. Ja, vad ska jag säga. Ett tecken igen. Jag ska kolla kärleksfilmer. In med kärlek och värme i mitt liv. Jag såg ms Jones diary häromdagen och det var där tanken föddes. Återigen slog jag på tv’n vid rätt ögonblick. Jag tänker inte blunda åt tecknen jag får.

Nu har jag och Magne jobbat hela dagen, jag har slagit mig ner i fåtöljen med ett glas vin. Planer smids med en polare om en mindre resa längre fram. Allt är bra. Precis nu i detta ögonblick så är allt helt jävla otroligt bra!

Image

With no doubt ❤

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s