Det går bra nu :-)

Vaknade utsövd imorse. Vilket jag ju brukar göra nu för tiden. Inte mycket jagar mig om nätterna längre. Kaffe o lugn och ro. Magne kommer in och säger hejdå innan han drar till skolan. Dessutom berättar han att han fixat filmen åt mig, den som jag vill se. ”The notebook”. Tack min älskade unge för att inget någonsin är för jobbigt att göra åt mamma, någonsin. Jag beundrar ditt tålamod och din hjälpsamhet.

Städade lite, det skulle ju komma folk och kolla lägenheten. Åkte och hämtade stora tjejen för att hon skulle ta hand om Matilda-monstret medan jag tog hand om kunder. Ditte försvann ut med bebisen och strax därpå ringde det på dörren. Ett litet äldre par. Hon hade benprotes och gick dåligt. Jättetrevliga människor. De hade gillat min inredning, mina möbler och min färgsättning berättade de. Hmm vilka trevliga människor, tänkte jag då haha. De ville att jag skulle lämna kvar bokhyllan, sängen och Matilda. Jag sa bestämt nej! Däremot kunde de få Magne… Och tro’t eller ej. Men de tog gärna emot honom :-). Så om de köper lägenheten får Magne bo kvar. Så då var hans bostadsfråga löst. Ja, nu är ju inget bestämt ännu. Men de är väldigt förtjusta i lägenheten och läget i huset samt läget på området. Högst upp i hörnet och längst upp mot skogen. Dessutom hiss. Så…det kändes bra.

Sen kom Ditte och Matilda hem. Vi satte oss och pratade hennes framtid som så många gånger förrut. Jag föreslog att göra ett test som finns på arbetsförmedlingens sida där man svarar på frågor om vad man är intresserad av. Det blev ett blandat resultat men högst upp kom väktare. Och det stämmer. Ditte skulle passa perfekt för det. Nu verkar det problem att få utbildning eftersom man inte får csn till finansiering. Men jag ska hjälpa henna att söka vidare till helgen. Någon lösning på hennes situation måste det bli.

Sen messade jag med Tove svärfar. Det visade sig att han behöver möbler till sitt nya hem. Och jag berättade att jag behöver sälja lite möbler. Han blev intresserad. Så nu hoppas jag att jag har det ur välden också. Tänk om jag fått sålt lägenheten, ordnat bostad åt Magne, sålt mina möbler och fixat en framtid åt Ditte på en och samma dag!! Ja, varför inte? Allt är möjligt i mitt liv.

Image

Gjorde lasagne till Magne. Känns skönt att vara mamma och kunna stå till tjänst till honom när han hjälper mig med så mycket annat. Handlade lite och har själv ätit. Nu ska jag titta lite på mitt examensarbete. Mitt skolarbete har fått stryka på foten lite då det har varit en hel del annat att pyssla med. Men som vanligt, dumt att oroa sig! Jag kommer lämna in ett extraordinärt arbete om 8 veckor!! You bet!

Tack för en helt otroligt fantastisk dag.

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s