Law of attraction

För nästan 1 år sedan var jag hem till syrran och hennes familj. De bor i hus strax utanför hunnebostrand. De bor på samma mark som hennes svärföräldrar. Jättefin natur, nära havet och nära skogen. Gångavstånd :-). På gården finns också ett pyttelitet hus som svärfar byggde åt sin svärmor, min systers mans mormor alltså! När jag var och hälsade på dem för 1 års sedan gick vi ner till sjön och pratade om min framtid. Jag frågade om det lilla huset. Det var uthyrt till ett par. Jaja, tänkte jag. Nu ja. Men sen när det är dags för mig kanske de har flyttat. Syrran ringde idag. Hyresgästerna i det lilla huset flyttar 1 april. Och jag får flytta in om jag vill. Jag har ett hus på landet! Am I surprised? Nah, not really haha!

Jag har den senaste tiden gått och funderat på om jag verkligen vill äga en bostad. Jag blir så bunden om jag äger. Och varför ska vi äga hela tiden? Det är väl bättre om vi inte äger så mycket. Ägandet i sig skapar ju en viss oro, om man tänker efter. Sen undrade jag om jag verkligen vill sätta pengar i en kontantinsats. Det finns ju annat jag kan lägga pengarna på efter min lägenhetsförsäljning. Resor t.ex. Eller körkort åt Magne. Så jag har den sista tiden varit inne på att hyra istället för att köpa. Och idag ringde syrran och berättade om det lilla huset som är ledig för uthyrning. Ja tack. Jag ska ringa hennes svärföräldrar imorgon. Wish me luck!!

I samma veva som jag och syrran håller på att maila lägger Ängsbacka ut en fråga om volontärer på fejjan. Att få åka till  Ängsbacka har varit en dröm länge. Ängsbacka finns på min anslagstavla. De håller bl.a. i Sveriges störst yogafestival varje år. Men de har jättemånga olika festivaler och kurser också. Min hjärna gick på högvarv. Nu när jag hyr ett hus har jag mina pengar kvar. Jag behöver inte jobba i sommar och tjäna pengar. Jag har pengar. Så medan jag och syrran pratade hus så fyllde jag samtidigt i formuläret till Ängsbacka. Det enda som kan komma till problem är att jag har Matilda. Hon går dit jag går. Och om de inte kan ta henne så åker jag inte. Men nu fokuserar jag på huset och Ängsbacka. Here I go!!

Helt otroligt, jag har gått här och funderat på vad jag verkligen vill göra med mitt liv. Vad jag verkligen vill göra! Jag vill träffa folk som pratar samma språk som jag gör. Jag vill lära mig av andra. Och så dyker Ängsbacka upp! Med alla härliga, öppna människor som möts där på festivaler. Jag vill vara en del av det i sommar. Hoppas vid Gud att jag blir antagen <3.

Image

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Notering | Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s