Sista helgen i april :-)

Sista helgen i april bär det iväg. Iväg ifrån Västmanland mot Bohuslän! What a feeling! Jag tror jag spricker, får nästan nypa mig i armen. Dessutom pratade jag med min nya hyresvärd idag. Min systers svärfar. Vilken underbar energi han sände ut. Matilda kommer att älska honom haha. Hus och garage väntar mig. Och en kamin :-). Dessutom vill han visa mig huset ifall jag ville ha omtapetserat eller ommålat någonstans. Han ska måla om hela huset till dess att jag och Matilda flyttar in. Han var ialla fall mycket trevlig och jag fick så goda vibbar av honom. Nice feeling.

Examensarbetet framskrider. I mitten av mars åker jag på min sista praktik på Vann, sen tar jag 3 veckor ledigt mitt i praktiken för att åka till Västerås och ordna med flytten. Sen är vi inne i maj och jag bor i Hunnebo. Wooohooo!

Jag hoppas så att min prins följer med! Han har inte riktigt bestämt sig ännu. Hoppas, hoppas!

Tiden står lite still för mig just nu. Jag skriver på mitt examensarbete, går på promenader med Matilda, yogar och mediterar. Så mycket mer är det inte. Till helgen kommer det över en polare och hälsar på. Vi bodde grannar förrut och våra barn växte upp nere på stan, vi har har en gedigen historia ihop och jag kommer sakna henne när jag flyttat. 17 år har vi känt varandra nu, helt otroligt. Men hon kommer att hälsa på, hon har en son i Götet så… Sen någon av dagarna ska Matilda få hälsa på sin bror. Vi kommer också hålla kontakten efter att jag flyttat. Visst är det konstigt hur somliga människor man möter stannar kvar i ens liv medan andra bara är på genomfart?

Så i det stora hela är jag oerhört tacksam för pausen jag har just nu. Jag packar så smått. Säljer av grejer som jag inte har plats för längre.Ingen stress nånstans. Tove finns på skype varje dag. Även om vi  inte pratar så vet jag att hon finns där. Löjliga mamman :-), men va’faan, hon e ju min unge och jag vill inte släppa taget. Kan inte. Fast jag rent fysiskt har gjort det så har jag inte gjort det känslomässigt. Mammaränderna vägrar gå ur!!

Image

Den här bilden tycker jag är så otroligt vacker. Namaste _/\_

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft, Livstil, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s