Dåtid, nutid, framtid. Allt blandat till ett nu, idag.

Jag ser verkligen fram emot detta år. Nu känner jag mig stark och hel för att klara av att möta livet helt på egen hand. Och jag är så nyfiken på allt som kommer att komma till mig. För det första kommer jag att ta min examen. De här två åren som jag pluggat har gått så himla fort. I vanlig ordning. Tiden går fort, thats it! Jag kommer bli helt skuldfri bortsett ifrån studieskulden men den räknar jag inte haha. Inga bolåneskulder, inga gamla skulder från förr. Vad för jobb väntar mig? Jag räknar med ett spännande jobb i mötesbranschen men vad exakt det blir vet jag inte idag. Sen kommer jag resa till Valldemossa, Mallorca. Och börja min utforskning av ön. Kanske kommer jag att bo där i framtiden. Jag vill resa dit och känna vibbarna. Vandra i bergen och promenera bland gränder. Sen kommer Tove och hälsar på under 3 månader fr.o.m. november. Till dess ska jag göra ordning det andra sovrummet i huset. Göra det ombonat och fint till henne. Jag ska göra frukost, lunch och middag åt henne. Tack o lov är också hon vegan. Jag är vegan tack vare henne. Hon har varit vegetarian så gott som hela livet. Hon vägrade äta kyckling när hon var liten. Vi ska tända i kamin och sitta och prata om kvällarna. Och jag ska få röra vid henne. Känna hennes doft och pussa henne på kinden. Och lyssna till henne. Ingen pratar så mycket som min dotter, ingen har så mycket att säga som min dotter. Hon började prata innan hon kunde svenska och sen har hon aldrig slutat. Min lilla tjej. Herregud vad jag längtar.

Image

Jag kommer hyra ett mysigt litet hus. Anlägga trädgård och grönsaksland. Matilda kommer stortrivas att få bo på en gård och jag tror att hon och ägaren till gården kommer bli mycket goda vänner. Han har tidigare haft schäfer och har en önskan efter hund igen.

Så, ett spännande år väntar. Flytten närmar sig. Jari kommer köra lastbilen och rodda lassningen. Thank God! Sen har ungarna massa killpolare som också kommer att hjälpa till. Sen finns det lite annan löst folk att fråga, så det kommer nog ordna sig. jag är glad att Jari vill följa med ner till Bohuslän. Jag vill presentera honom för min familj och för Bohuslän :-). Vidare har han lovat hänga med till Biltema och köpa kill-grejer nu i helgen. Jag har en hel lista av killgrejer jag behöver köpa men jag är ju helt novis och borttappad i butiker som Biltema och Claes Ohlsson etc. Så han hänger med så att jag får rätt grejer med mig hem. Det är saker till bilen som ska inhandlas och sen vill jag ha en borrmaskin och skruvdragare. Jag vet att jag återkommer till det ideligen och ni som inte gått i liknande skor som jag kan omöjligt förstå vilken häftig känsla av frihet och styrka det är att åka och handla killgrejer som ska ägas av mig och köpas av mig :-). Allt jag äger och har ägs av mig. Och jag har full koll på vad jag har och inte har. Jag har full koll på ekonomin. Det bara är så att när jag är ihop med en man då lägger jag automatiskt över en del av ansvaret på honom och släpper på kontrollen. Och det har inte visat sig varit ett så smart drag av mig hittills so from now on…:-). I am the builder of my life <3!

Image

Min prins är nere på sin skola och lanar så jag har varit helt ensam hemma sedan igår. Jag tror att han kommer hem idag. Han har bestämt sig att stanna kvar i Västerås när jag flyttar så nu har vi satt bollar i rullning för att hitta ett inneboende åt honom. Det här kommer bli bra.

Tack för att min ekonomi har ordnat upp sig så fenomenalt bra. Mycket bättre än jag trodde varit möjligt. Bra försäljningspris av lägenheten och lite andra oförväntade inkomster. Money just comes to me! Tack för härliga vänner som kommit in i mitt liv, både i Västmanland och Bohuslän. Tack för att Matilda är frisk igen och att det inte var något farligt med henne. Tack för att jag så lätt blivit av med överflödiga möbler. Mer finns att sälja. Härligt att det går så bra för Magne i skolan. A och B i betyg. Det hade jag aldrig trott faktiskt, med tanke på hans koncentrationssvårigheter på lektioner under hela grundskolan. Och slutligen känner jag mig så glad över att mitt examensarbete gått så bra hittills. Människor i branschen har gladeligen ställt upp på intervjuer och kanske har jag hittat nya intressanta arbetsgivare?

Namaste _/\_

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s