Alla hjärtans dag <3

Alla hjärtans dag idag. Och jag är fortfarande lyckligt singel. Men som jag skrivit förut är jag motsatser. Å ena sidan vill och behöver jag vara singel men å andra sidan så ser jag ju framemot den där dagen när jag träffar Han. Fast jag inser ju att jag verkligen fortfarande behöver den här tiden med mig själv. Det finns så mycket jag vill göra ensam. Jag vill resa ensam. Jag vill lära mig nya saker ensam. Uppleva nytt ensam. Bo ensam. Ensam, ensam, ensam. I 6 månader till. Typ. Haha! I alla fall åkte jag och köpte mig en flaska vin idag, krav förstås. Jag måste ju fira alla hjärtans dag också. Fira 1 år som singel :-).

Image

En dag ska det stämma på alla plan. När tidpunkten är rätt.

Skypade med Todan idag. Hon hade en överraskning att berätta. Hon har köpt en splirrans ny laptop till mig. Skitbilligt. Hon ska installera alla program jag behöver och göra om det till europeiskt tangentbord. Sen skickar hon hem den till mig. Jag är jättlycklig. Mitt gamla tröskverk till laptop börjar bli trött. Hon är så snäll och omtänksam. Hon har köpt en laptop till sig själv och sen kom hon bara att tänka på att jag också nog behöver en. Så om några veckor kommer den på posten. Vilket ”sammanträffande”, jag har nämligen pratat med Magne och frågat honom om han kan fixa mitt tröskverk på sitt gymnasium. Nu kommer en ny laptop som ett brev på posten! Tack, tack lilla gumman.

Image

Slöt upp med en kompis som bor på samma område som jag. Hon har en amstaff och vi kom överens om att låta hundarna träffas. Skitbra träning för Matilda då hon nästan aldrig träffar andra hundar. Vi gick bort till fotbollsplan och släppte dem. Och jävlar vad de sprang. Förvånande nog var amstaffen snabbare än Matilda. I alla fall på kortdistans, Matilda lägger i en högre växel efter ett tag så att säga. Ja, jäklar vad kul de hade. Vi ska träffas oftare nu. Båda hundarna får ju springa jättemycket. Skitbra för dem.

Image

Bara sudd. Så fort springer dem!

Image

Full fart rätt emot mig. Den där amstaffen är som ett godståg haha.

Image

Matilda och Chilli ❤

Jag tappar i vikt. Efter att jag börjat äta mer raw food. Jag yogar också mer nu. Nuförtiden yogar jag själv. Förut så yogade jag till någon youtube-inlägg men nu kör jag alltså själv. Mycket skönare. Andningen blir djupare och mer intensiv när jag inte hela tiden måste fokusera på vad som händer på youtube. Jag brukar yoga 50 min och det är en jäkla härlig känsla när man kommer in i rätt andning. Egentligen är ju yoga andning. Det är egentligen det det handlar om. Meditation i rörelse. Men visst är det jobbigt också. Men de olika positionerna. Jag har hållt på i mer än 1 år nu och jag är verkligen mycket mer flexibel i kroppen idag än vad jag var för 1 år sedan. Jättehärligt. Men visst finns det dagar när jag ätit som jag egentligen inte vill, kroppen säger ifrån med en gång. Jag mår inte bra helt enkelt. Det är häftigt att kunna lyssna till sin kropp. Det har jag aldrig kunnat förut. Tänk allt kött och skitmat jag tryckt i mig tidigare i mitt liv. Men nu när jag äter något som inte är bra för mig så känner jag av det direkt. Jag blir slö, ofokuserad, okoncentrerad, trött. Ibland får jag t.o.m. ont i magen. Det viktiga, som jag tycker, vid de tillfällen när jag faktiskt har ätit något jag mår dåligt av, eller om jag inte yogat som jag önskar, är att jag inte liksom ältar det. Utan jag måste ju få göra fel också, det är faktiskt ok. Och det är inte hela världen. Imorgon är en ny dag. Då börjar jag på nytt. Igen. Men sen har jag ju de där dagarna när allt bara är så fantastiskt. Jag har ätit god raw food, yogan har gått skitbra, jag har fått sitta i djup meditation. Vilken energi jag ha de dagarna. Jag rekommenderar varmt att yoga och meditera. Och att bli vegan!

Image

Image

Image

Nu blir det ett glas rött vin. Ha en härlig alla hjärtans dag <3.

Love & Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s