Magne hänger med – förmodligen…

Full fart på jobbet idag. På så många olika sätt. Det finns så många människor jag tycker om på Vann och som jag har så mycket att prata med. Glädje och skratt. Och så otroligt många intryck idag. Jag är överkänslig, highly sensitive. Jag ser allt. Jag hör allt, även det som inte sägs. På gott och ont. Och jag läser och känner av andra människors energier. Hela tiden. Intrycken går liksom inte att stänga av.  T.ex var det idag en tidning hos oss och gjorde ett reportage om Vann. Jag och receptionschefen agerade gäster i restaurangen. (Ska bli kul att se bilderna sen)! Fotografen sände ut signaler han inte trodde någon märkte. Men jag såg! Ja, under hela dagen idag har det varit extremt mycket intryck. Det var skönt att sätta sig i bilen och åka hem efter jobbet. Introvert OCH högkänslig. Haha. Så nu sitter jag här och skriver med musik i öronen. Stänger in mig i en bubbla. Laddar energidepåerna, det har varit mycket idag!

Image

Audrey and I

Image

Haha so true!

Pratade med Magne idag. Det var så otroligt skönt att höra hans röst när han svarade. Han lät så glad. Nu säger han att han nog trots allt följer med mig när jag flyttar! Jag blev så lycklig. Han kommer finnas i mitt liv och under mitt tak ytterligare 1 år. Jag ler när jag tänker på honom. Han är så fin. Och jag är så stolt när han går vid min sida. Denna långa, varma, intelligenta unga man. Han valde mig. Till mor.

Image

Magne ❤

På fredag åker jag hem till Magne och Matilda. Längtar, längtar! Vi ska spendera helgen ihop. Äta gott. Och vara med varandra. Flytten närmar sig och nu önskar jag mig en smidig flytt om några veckor. Allt är bra just nu. I detta ögonblick. Namaste _/\_

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s