Frihet i blodet

I morgon kommer jag skriva historia. Historia i det som är mitt liv. Jag och en häftig människa ska ägna morgondagen åt att drömma, planera, diskutera, fantisera, sätta upp mål och inspirera varandra! Våra vägar korsades första gången för lite över 1 år sedan, när jag var på Vann första gången. Vi kände redan där och då att vi pratade samma språk. Nästa gång vi möttes var i höstas och då jobbade vi nära varandra och fick möjlighet att fördjupa vår vänskap. Jag kände helt klart att vi ”hade något”. Nu möttes vi igen, förstås. När jag återigen är på Vann. Jag nämnde henne i ett tidigare inlägg och hur vårt första möte denna gång blev. Som en liten kemisk reaktion skulle man kunna säga haha! Våra vägar visade sig gå helt parallellt, sida vid sida. Hon är på väg åt samma håll som jag. Det är faktiskt skithäftigt. Jag inspirerar henne, hon inspirerar definitivt mig! Jag är helt säker på att vi möter människor av olika anledningar. Somliga ska växa tack vare oss, somliga gör att VI växer och andra människor växer vi tillsammans med! Hon och jag tillhör det tredje klientelet. Vi kan inte sluta prata när vi väl börjat, vi avbryter varandra (jag avbryter nog mest), vi skrattar mycket och vi lyssnar till varandra.

1625633_10152025699513460_165721716_n

Jag är en ensamvarg. En individualist. Jag är stark ensam. Och aldrig ensam. Däremot känner jag mig ofta ensam när jag är tillsammans med andra. Jag älskar att vara ensam, ensam så att säga :-). Men visst har tanken också funnits att det skulle vara jäkla kul att träffa någon som vill det samma som jag. Som tror på det jag tror. Och som bara fattar utan att jag behöver förklara. Visst har tanken funnits. Och visst skulle det vara skönt att slippa vara ensam i det här häftiga livet som jag vill leva. Hon vill detsamma som jag och våra vägar har korsats. Vägarna kommer inte gå parallellt länge till, vi kommer promenera på samma väg. Sida vid sida. Så nu kör vi. I morgon. Historia skrivs :-). Var det hela hamnar står skrivet i himmelen.

a3bbe028656bfc69102486923a4affa0_500

För 6 månader sedan, när jag sist var på Vann, gick en av kollegorna i pension. Han hade skeppat över sin hoj till Sydamerika och skulle nu dra iväg på lång hojsemester. Idag klev han in igenom dörren på Vann, iförd ett mycket slitet skinnställ och med hjälm o handskar under armen. Med frihet i blicken sa han till oss på kontoret. ”Stick härifrån! Stanna inte här”! Jag och Lindha tittade på varandra. Ord var lite överflödiga om jag säger så!

d3d7a20e1f2474dc38c626f46e3b173b_1024

Tankarna att förändra mitt liv började för några månader sedan. Sen öppnades den ena dörren efter den andra. Det gäller bara att se alla tecken som presenteras för en. Och att våga kliva in genom dörren. Så mycket har hänt den sista tiden. Tar man bara det där första steget så följer snabbt det andra efter. Dessutom har jag skaffat mig en mentor. En mentor som redan lever som digital nomad. Vår första kontakt ska vi ha på söndag kl 19.00 över webben. Så spännande! Så på kort tid har jag fått en polare att dela denna resa med och en mentor. Jag har dessutom kommit en bit på väg i mitt ”sökande” efter min passion, (låter komiskt, I know)!!

Det händer mycket bra just nu. Jag och min hyresvärd var och köpte färg till huset i veckan. Grått till hall och kök. Grönt till vardagsrum. Jag kommer få det så fint i mitt lilla hus. Om två veckor åker jag hem till Västerås och packar. Och om 4 veckor flyttar jag tillbaks till Bohuslän. What a feeling! Obeskrivlig faktiskt. Sen har Magne fått sommarjobb på Vann, och han följer med mig när jag flyttar. Känns så rofyllt inombords att inte ha honom 40 mil bort!! Härliga dagar på Vann. Fyllda med skratt och underbara människor. Somliga kommer närmare än andra :-). Greatful. Tacksam. Och allt är bra med Todan och Jonas där borta i Australien. Nedräkningen fortsätter, om 7 månader kommer de hem och hälsar på.

I år vill jag växa och lära mig nya saker. Nästa år…ja, då jävlar…:-)

1477963_765116736838397_2031634570_n

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s