Det är nära nu!

Tagit adjö av Vann för denna gång. Nu blir jag borta 3 veckor! Imorgon drar jag till Västerås för femtielfte gången det senaste året. Packar ihop mitt hem, återvänder till Bohuslän om 2 veckor tillsammans med 2 katter och en hund. Min älskade bff Matilda. Jävlar vad jag saknar henne. Imorgon blir det kramkalas. Jag kommer bita henne i pälsen och hon kommer klösa mig i ansiktet! Och hon kommer flyga mellan fåtölj och soffa. Knö sig ner mellan soffkuddar och soffstomme. Gny och skälla. Snurra runt, runt och slänga sig på rygg. Skalla mig. Och bita. Sitta i mitt knä. Och hålla fast min blick med sina bruna kloka ögon. Haha. Vilken circus!

1175605_226990264120296_87073442_n

You and I, Matilda ❤

Har haft tight kontakt med Tove hela dagen via fb. Cyklonen drog förbi lite norröver från Townsville. Allt är bra och just nu ligger hon och Jonas och sover tryggt i sina sängar. Inatt mellan kl 03 och 05 chattade jag med Tove. Innan vi visste var cyklonen skulle slå till. Det såg dåligt ut! Men som den kloka person jag är fick jag Tove att skratta och vi planerade julen och snackade allt möjligt härligt med varandra. Flera timmar senare hörde hon av sig och sa att cyklonen vikit av och hade dragit mer norrut. ”Tänk att dina och mina positiva tankar lyckades ändra riktning på den där otäcka cyklonen”, sa jag. Tove var väl inte riktigt med mig på den banan, om jag säger så…

Kidsen kommer hem till jul. Och jag lägger undan pengar till flygbiljett åt dem! För hem ska dom!

Tagit adjö av kollegor på Vann. Det finns verkligen några riktigt galna själar där. Eller några? Snarare ett flertal. Inte undra på att jag trivs. Jag älskar att skratta. Och ja, det får jag verkligen göra där! Så det var väl lite av ett kramkalas när jag lämnade idag. Allt ifrån konferens till kök, repa, restaurang och bokning. Visst, lite tråkigt att lämna. Men hjärtat är hos Magne och Matilda nu! I morgon är bilen packad och mamma åker hem.

Och om två veckor är jag tillbaks. Och då börjar det!

1383551_257260984428738_1469077614_n

Kärlek till alla mina familjemedlemmar, tvåbenta och fyrbenta, utspridda lite här och där!

Kram Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s