The big move!

Dagen före stor flytt. Jag är färdig med Västerås. Sentimentaliteten jag känt under året är borta. Jag är mogen att ta steget och som med så mycket annat så behöver saker och ting värka fram. Jag har bearbetat att nya tider väntar. Nya tider som jag själv skapat genom att ta beslut i olika riktningar. Och nu är det dags att sätta luddiga planer i verket. Imorgon går flyttlasset.

Vad sommaren kommer att erbjuda vet jag inte ännu. Men förändringarnas tid är här. Beslutet att aldrig mer jobba heltid är taget. Beslutet att aldrig skuldsätta mig igen är taget. Beslutet att fördjupa mig i ämnen som intresserar mig är taget. (Veganism, miljö, spiritualitet, hälsa, yoga, ett liv som digital nomad). Kanske även politik. Jag fann ett politiskt parti idag. Enhet. Jag ska ta mig en närmare titt på det också.

Jag kommer fortsätta att rensa och sälja mina grejer. Mitt liv ska bli enkelt fr.o.m nu. Ett minimalistiskt rikt liv väntar. Konsumtionssamhället vänder jag ryggen. Vem vet? En dag kanske allt det jag äger ryms i en ryggsäck? Jag har alltid varit nyfiken och viljat lära nytt. Jag är orädd och tuff. Vad framtiden har att erbjuda är upp till mig och hur öppen jag är att ta in allt som erbjuds mig. Jag kan inte förneka att jag är förväntansfull!

I sommar ska jag landa i mitt nya liv. Jag lämnar bakom mig år av heltidsjobb och heltidsstudier. Ett liv som mamma till 3 st barn. Egen företagare under 7 år. 2 spräckta förhållanden. 18 år som Västeråsare. Jag har lärt mig så mycket under dessa 18 år. Jag är inte densamma som den jag var när jag flyttade hit. Idag är jag starkare och självständigare än någonsin. Och jag är 1 miljon vänner rikare! Imorgon går flyttlasset. Jag, Magne, Matilda, Kurrekungen och Spillevinken vänder västerut! Bohuslän, here we come!

1920387_507867389321626_967660978_n

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till The big move!

  1. Ebba skriver:

    spännande!! Lycka till ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s