Vad ska jag göra nu?

Jag har levt som i ett vacuum de senaste veckorna. I en parentes. Mitt emellan 2 liv. Det som varit och behövdes komma ur systemet och det som komma ska. Jag har bara vilat i detta nu för att allt ska kunna stillas och lägga sig till ro. Och låtit känslan av att vara klar landa. Vad gör jag nu då? När jag nått dit jag arbetat så hårt för att nå? Vad ska jag göra nu :-)? Ny känsla, men ååååh vilken känsla!!

Jag har ju en anslagstavla där jag sätter upp texter som berör, skriver ner mina drömmar och visioner. Mål. Allt på tavlan är idag uppfyllt. Det tog 3 år. 2011 började jag den resa som resulterade i att jag 2013 för första gången mötte mig själv. Och alla år kulminerade i den sekund jag klev in genom dörren till mitt dockhus för 3 veckor sedan. Resan var över. För den här gången :-).

602802_414408481962041_240735612_n

Som ni säkert vet vid det här laget så tror jag starkt på vår egen kraft att skapa vår verklighet. Vi drar till oss det vi fokuserar på. Fokuserar vi på det som vi INTE vill ha i livet så drar vi till oss det lika starkt som när vi fokuserar på det vi vill ha in i livet. Det är ditt val! Och det handlar inte bara om att vilja ha, utan framför allt känna in att man har det man önskar få in i livet. För om du inte själv känner, inte tror att det du önskar kommer komma ja, då är det verkningslöst. Jag har inte önskat få in ”saker”, ägodelar i mitt liv. Jag har önskat att komma till ro, få lugn i mitt liv. Både på det personliga planet, själsliga och fysiska. Detta är självklart ett arbete som kommer fortsätta hela mitt liv…och även mitt nästa! Men jag har kommit otroligt långt de här senaste 3 åren. Jag har verkligen landat idag där jag ville vara för 3 år sedan. Genom affirmationer, hårt arbete, envishet, fantasi, tårar, tro, tacksamhet och positivitet.

1535025_736538746367068_7337147716564275752_n

Jag bjöd in det. 2 ggr! Shame on me. Och i somliga fall skapade jag det. Lesson learned :-)!

Under årens lopp har jag självklart reviderat mina mål/visioner och det har också tillkommit nya. För hur det än är när målet finns där alldeles framför en och man känner intuitivt att: Nä, det här är inte riktigt vad jag önskar ändå. Då gäller det att lyssna till sin magkänsla. Som aldrig förr följer jag min intuition idag. Så till viss del har mina drömmar blivit reviderade. T.ex. bor jag inte i ett gammalt torp idag, som jag drömt om i så många år. Jag bor i ett pyttlitet hus byggt på 80-talet. 80-talshuset kom emellan mig och ett torp från 1800-talet som låg ute till försäljning. Jag har ingen ork, ingen lust, ingen ekonomi att äga ett torp. Min intution sa mig detta till dess att jag fick reda på att dockhuset var till uthyrning. Jag ändrade fokus. På ett ögonblick. Jag tackade ja till huset utan att ha tittat på det. Jag visste att det var rätt.  Och jag älskar verkligen mitt dockhus. Samma dag jag tackade ja till dockhuset så såldes torpet som legat ute till försäljning i 9 månader!

Men snart är det dags att kliva ur min lilla trygga bubbla. Nya mål och visioner ska ta form. 2013 var ett lärorikt år. Och jag är oerhört stolt över vad jag åstadkom under det året och fram till nu. Men därmed inte sagt att jag tänker nöja mig med det. Idag har jag en stark tro på mig själv. Tack vare 2013. Så här står jag. Med en framtid som breder ut sig och ett liv som jag äger alldeles själv. Vad vill jag ägna all denna tid till,  resterande tiden av mitt liv? Ja, nu tänker jag ju inte sätt upp mål för 50 år fram i tiden utan bara för det närmsta året. Och jag har redan börjat så smått, skissat. Men inget har riktigt tagit form ännu. Det kommer det att göra i sommar! För nu när allt kaos och rörigt liv lagt sig så kan jag börja fokusera på mig själv helt och hållet. Hur vill jag leva mitt liv? I am the only solution. Vilken frihet. Ingen annan än jag har makten.

1977484_10152345299502556_787590283_n

Bring it on! Fram med anslagstavla, pennor och papper. Här ska planeras och drömmas. Vilda, galna drömmar. Helt crazy! Vad vill jag med mitt liv? Vad skulle jag ägna mig åt om pengar saknade betydelse? Vad skulle du ägna dig åt?

Love and light

Pia

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft, Personlig utveckling och Självkänsla och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s