10 000 frågor! Here we go!

Jag har köpt ett e-program ifrån den digitala nomaden Camilla Lebert Hirvi. Camilla är en livsdesigner, parterapeut, föreläsare och har ett företag som heter peelitoff. Programmet är skapat för dem som vill antingen leva helt digitalt eller delvis digitalt. Utomlands hela året eller delvis under året men också för dem som vill ha ett fast boende i Sverige.

Jag har föjlt Camilla en tid. Följt hennes blogg och hennes resor i Europa och Asien. Hon anordnar också resor själv såsom yoga-resor (tillsammans med Malin Berghagen), digital nomad camps, skrivkurser m.m. Varje januari har hon en digital nomad camp i Thailand. Mycket lockande vill jag säga! Om inga hinder fanns skulle jag följa med nästa januari. Attraktionslagen, attraktionslagen, attraktionslagen. Hahaha!

Nu har jag ialla fall tittat på det första av tio webinars som e-programmet innehåller. Och jag har fått en hel del att tänka på. Frågor som ska besvaras från djupet av min själ och mitt hjärta. Vad har jag för talanger? Vad gör mig unik? Vad vill jag få ut av livet om inga hinder fanns? Och om jag bara hade 6 månader kvar att leva, hur skulle jag tillbringa de månaderna? Vad älskar jag att göra? Vad är jag rädd för? Vad håller mig vaken om nätterna? Vad vill jag inspirera med?

Frågor, frågor! Och jag tänker ta mig tid att leta upp svaren och hitta den röda tråden.

Jag ska också skriva ett brev ifrån mig själv till mig själv där jag är om 5 år. Det lustiga var att vid början av min utbildning hösten 2012 fick vi i klassen en uppgift att skriva ett brev till oss själva att öppna på examensdagen. Det brevet fick jag tillsänt mig, tillsammans med mitt betyg, från skolan häromdagen. I brevet stod sådant jag hoppades på skulle ha skett till hösten 2014. Och ja, mycket hade slagit in! En viss tvekan fanns dock att läsa om vad jag hade som sysselsättning och ja, här är jag idag. Fortfarande sökande! Men nu ska jag alltså författa ett brev från mitt framtida jag, där jag är i livet om 5 år! Och jag tänker fantisera helt fritt!

Om ni som läser, och som känner mig, har lust så vill jag be om en tjänst. Vad upplever du hos mig som är unikt? Vad är jag bra på? Har du lust att berätta det för mig? För jag ska också tänka på vad andra människor ber mig om råd om. Vad andra människor säger till mig att jag är bra på etc. Visst har jag en känsla av vad människor tycker om mig och jag vet ju också vad vänner brukar fråga mig om råd om. Men kanske jag inte tänker på allt, kanske finns det något hos mig som jag inte själv ser eller tänker på? Men ett vet jag, jag får alltid höra att jag är värsta energi-bomben haha. Och en inspiration. Men på vilket sätt?

Nu har jag inte bara satt mig själv i full tanke-sysselsättning utan kanske också er som läser!

Image

Ja, nu har jag myror i huvudet. Altandörren står öppen, fåglarna kvittrar där ute nu när regnet gör uppehåll. Och min utsikt har alla nyanser av grönt man kan tänka. Altanen lockar med ljuden och doften och synen. Alla intryck. Jag tror jag går ut och sätter mig i stillheten och njuter av allt mitt liv är.

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s