Bloggkartan

Då har jag registrerat min blogg på bloggkartan! Det rörpå sig. http://bloggkartan.se/registrera/10337/hunnebostrand

Sakta men säkert arbetar jag upp bloggen för att den ska synas och således också nå ut till fler människor. Men det är inte lätt att förstå den digitala världen. Jag har bara idag sänt 3 tekniska frågor till wordpress, där jag har min blogg. Nu väntar jag på svar. Supporten är dessutom på engelska vilket gör det hela ännu mer spännande eftersom det är fackspråk vi pratar om!!

Jag startade min blogg för över 1 år sedan. Då, från början, låg den inte på wordpress. Det som är lite spännande med att skriva blogg är att man inte riktigt vet var den hamnar. Hur ser det ut om 3 år. Vad skriver jag om då? För ett är säkert, det jag skriver om idag skrev jag inte om för 1 år sedan. Precis som jag personligen utvecklas hela tiden så gör ju också min blogg det. När jag startade skriva var jag fokuserad på att klara av min fullspäckade vardag med boende på 2 skilda platser. Jag var fokuserad på att hamna där jag är idag. Idag skriver jag om vad för vändning jag vill att mitt liv ska ta nu. Och ja, om 3 år är jag säkert där haha! Och skriver om min vardag så som den är då!

Så många timmar idag har gått åt till att förstå hur jag ska adda och länka och regga mig överrallt. Och än är jag inte halvvägs. Tålamod, Pia!!

10271513_10152467851619750_6139129977004357722_n

Snart en joggingtur med Matilda. Rensa skallen!!!

Piece and love

Pia

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggkartan

  1. iamittilivet skriver:

    Använd facebook-grupperna ”WordPress Sverige” och ”WordPress Sverige”! Där finns mycket tips att hämta och om du ställer en fråga får du snabbt svar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s