Vilodag

Genom sömnen har jag hört regnat smattra mot fönster och skvala i hängrännan. Vinden har tagit tag i mina vindspel som hänger på altan. Och jag har sovit så skönt!!

Jag vaknar, går upp och ger katterna mat. In i badrummet en snabbis. På med kläder, stövlar och regnjacka. Ut i naturen med kära Matilda. För tillfället regnade det inte men himlen var riktigt svart på sina ställen. Och vinden for över åkrarna så att sädeslagen såg ut som vågor på ett hav. Och träden böjde sig fram och tillbaks. Vilket väder. Just love it! Matilda släpptes lös på en stort fält där markägaren klippt ner högt gräs längs kanterna. Matilda for omkring som en galning. Och jag gick i det underbara vädret och drog in doften av skog, blöt mark och tidig morgon i mina lungor. Vilken skön morgon.

Tillbaks hem. Katterna släpps ut medan jag och Matilda går in. Jag rättar till soffkuddar och filtar som djuren bäddat ner sig i under natten. Tänder stearinljus och smålampor. Sätter på kaffe och ger Matilda mat. Och dagen är min. Jag bestämmer mig för att ta med mig kaffet ner i sängen igen. Nerbäddad med kaffe och laptop hör jag vinden vina i husknuten vid mitt sovrum. Vindspelen fortsätter spela. Jag lever nu och älskar där jag är. För imorgon kanske solen skiner igen. Då får jag lust med andra sysslor. Men i djupet av mitt hjärta ser jag framemot september. Hösten är och kommer alltid vara min årstid. Idag låtsas jag att det är höst.

1743577_810341432328873_1565918997_n

Love and Light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s