Gnäll och förväntan och tacksamhet!

I dagarna 2 har det varit olidligt hett. Och hög luftfuktighet. Inte en droppe regn. Svarta moln har tornat upp sig i fjärran men inte orkat ta sig ända ut till kusten. Åskan har hörts på avstånd. Matilda, min vovve, flämtar som en galning. Dessutom löper hon och det är också stressande för henne. Hon skulle behöva komma ut på en riktigt lång promenad i skog och utan koppel. Men jag orkar inte. Den här värmen tar kål på mig. Fast samtidigt tror jag inte Matilda orkar heller, men hon skulle behöva för löpningens skull! Stackarn.

Idag har jag varit på bakluckeloppis dessutom! Det var ganska lite med folk men de handlade en del. Så jag är nöjd. Förmodligen kommer de dra ihop samma gäng igen inom en snar framtid. Bra, tycker jag, eftersom jag har jätte-jättemycket grejer som kan säljas. Idag fick jag ihop en liten slant men det bästa är ändå att jag blir av med grejer och att mina saker kommer glädja någon annan i framtiden. Nu hoppas jag att det blir en ny loppis inom 1-2 veckor!

Som sagt, helt slut idag. Sov dåligt pga värmen. Gnäll, gnäll haha! Och ingen större ordning på maten har det heller blivit idag. Gnäll, gnäll. Ingen träning. Alltså hetta, hög luftfuktighet och lite sömn! Och jag blir helt utslagen. Gnäll, gnäll! Jag har eksem i vanliga fall, i denna väderlek blossar den upp än värre! Åh vad gnälligt!!

Men helt utan gnista är jag inte. Det var kul att sälja idag. Och träffa folk. Introverta Pia älskar människor…en ekvation jag inte själv förstår! Och jag har fortfarande inte vant mig vid eller börjat ta för givet att jag är singel och själv ansvarar för alla beslut. En frihet som jag älskar ut i fingerspetsarna. Det har jag njutit av idag. Jag känner mig också så välkommen på den gård där jag hyr mitt lilla dockhus. Fantastiska människor. Omtänksamma. Den känslan bär jag fortfarande med mig varje dag! Jag inväntar besked från en skola dit jag anmält mig till en distansutbildning. Jag har blivit antagen men väntar på svar om det är ok att börja plugga i september. Jag är ivrig att få sätta igång. Diplomerad mental coach. 9-12 månaders studier. Varje dag fantiserar jag om när jag kommer få öppna min skolböcker och förkovra mig. Jag ser mig själv sitta vid mitt pyttelilla köksbord i mitt pyttelilla kök medan hösten rasar på utsidan. Te och skolbok. Jag, romantiker? Ok då, kanske lite!

Hittills har det här varit den bästa sommaren i hela mitt liv. Och ja, heta disiga kvalmiga sommardagar har också rätt att existera. Så också gnäll :-).

1965033_804994976197017_2037942635_n

Puss och kram och snart godnatt

Pia

 

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s