Dream big!

Allteftersom värmen släppt sitt grepp om mig och luften blivit klarare så har min ledighetskänsla dämpats och jag känner att den vardag som strax kommer bli min närmar sig. Och har man en vardag där tiden går sin gilla gång så har man också för det mesta drömmar som man söker sig till.

Så har det varit den senaste veckan för mig. Jag vill resa. Jag vill ge mig ut och vandra på leder, längs kuster, skogar och berg. Norge är så vackert. Jag vill paddla kajak. Jag har inte glömt känslan från förra sommaren när jag först testade. Att glida fram över vattenytan tyst, tyst. Så jäkla underbart. Och mäktigt! Jag vill tälta. Bo på B&B. Och Matilda ska vara med. Min vän och följeslagare. Frihet för henne och mig. Drömmen är i och för sig inte förnuftig nog att förklara ekvationen Matilda + kajak…

2013-07-20 14.13.03

En annan galen tanke föddes också förra veckan. Att packa in mig och Matilda i bilen och dra till Spanien. Jag berättade det för en vännina. Och klagade lite över att jag inte kommer till Mallorca med bilen. Vänninan är mer berest än jag och intelligentare. Det finns bilfärja över till Mallis! Duh!! Men tänk vad häftigt. Att bara dra några veckor. Jag och min auisse. Men det kräver planering. Tanken är född.

dag1_utsikt4_800

Eller ännu galnare! När dagen kommer och jag har sålt allt jag äger och har. Magasinerat. Allt jag behöver finns i ryggan. Och jag bara ger mig av. Skulle inte alls förvåna mig om det en dag blir av!

Men! Det skulle också vara fantastiskt roligt att göra någon av dessa resor med en polare. Jag skulle inte tveka att ge mig av ensam men det skulle vara fantastiskt att få uppleva det ihop med en annan. Så, är det någon som läser som känner sig hågad…here I am!

En lite notis. Idag kollade jag mitt blodtryck hos läkaren. Hon sa med glädje i rösten att mitt blodtryck är som en tonårings. Jag antar att det var positivt för jag känner inte till någoting om blodtryck och sänka och allt vad det heter. Läkaren undrade om jag tränade mycket. Jag är vegan och yogar sa jag. Stolt!! Och att ha en pigg och krävande aussie gör nog sitt också! Men kul. Hjärtinfarkt och stroke behöver jag inte oroa mig för ialla fall. Precis som om jag är den oroliga typen…NOT! Jag har ju som målsättning att bli 100 år och då kan jag ju inte bara luta mig tillbaks med armarna i kors. Jag jobbar varje dag mot målet. 9 april 2067 blir det ett sjuhelvetes kalas!!

10409741_783733991667092_713602672249535695_n

Ask Believe Receive

Pia

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s