My intuition told me :-)

Är ledig ifrån jobbet i 3 dagar nu. Jag har inga planer alls. Härligt! Ute är det grått, det blåser och regnar småspik. Det riktigt piskar mot fönsterrutorna. Så i dag blir en inne-dag. Så trååååkigt…not! Haha. Love it!

77a55c8b2c4f026017afc3e0a621e2d6

Mina tankar är hos min dotter Tove och hennes pojkvän Jonas. För över 1 år sedan drog de till Australien. Jag satt ute på en brygga och grät! Jag grät nonstop i flera dygn. Sen har jag gråtit till och från hela året! Herregud. Highly sensitive person! Nu gråter jag igen. Lite! Men bara för att de kommer hem!!! På måndag kl 11.00 svensk tid lyfter deras plan ifrån Sydney. De landar på Arlanda någon gång på tisdag. Precis som då, när de lämnade landet, kommer jag vara hos dem varenda sekund de är på resande fot.

92e3df429cacd597e99bfcfd48bdec23

Sen kommer de inte ensamma hem. Med sig har de deras hund Jessie som de tagit hand om. Jessie ska lära sig svenska och anpassa sig till snö. Imorgon bitti kommer jag och Tove ringa över skype. Sen bryts kontakten ända tills hon ringer mig på tisdag. När hon är på SVENSK mark igen! Jag tror jag längtar ihjäl mig. Stackars unge med ett sådant plåster till mor! But I cant help myself!

客舱设备信息手册 I detta jätteplan kommer mina ungar att sitta i.

De kommer vara i Stockholm, jag är på västkusten. Jobbar. På torsdag tar de tåget till Göteborg för att bo tillsammans med sin bror ett tag. På lördag är jag ledig och då jävlar. De går bilen söderut! Vilken trygghet att ha båda ungarna på samma ställe. Och Jonas! Sen får vi se vad de hittar på. Jag är glad och tacksam över att 2 av mina barn är så tighta. Syster och bror. Bara 1 år och 4 månader i ålderskillnad. När de var små frågade folk mig ofta om det var tvillingar. För storasyster Tove hade en sådan liten kropp och lillebror Magne var av storlek större! De kommer följas åt hela livet. I can tell!

10527762_618996684882621_4390989091142061262_n Ja, herregud!

Sen lite tankar om min förmåga att läsa av människor och situationer. Min överkänslighet/intuition när det kommer till att höra allt det som inte sägs. Jag känner av allt i min närhet. För allt det som folk inte säger eller gör talar till mig lika högt som om de gjorde. Jag blir ofta underskattad eftersom jag är en iakttagare. Jag har inget behov av att utmärka mig, att ha sista ordet, eller slåss för min sak. (Vilken sak)? Jag säger inte allt jag tänker och känner! Men det betyder inte att jag är dum på något sätt :-)! Eller att jag inte ”ser”. Men människor har genom åren ofta dragit den slutsatsen, av anledningar jag aldrig förstått.

e47b831b75619c537f0484b30dad6802

Sen händer det ofta att jag blir missuppfattad. Detta är också ett mysterium för mig. Hela mitt liv har detta hänt mig. Och sen helt plötsligt säger eller gör jag något så att personen i fråga helt tappar balansen och ser på mig med helt nya ögon. Döljer jag mig själv så bra? Eller återigen, är människor så dåliga på att lyssna innan de bildar sig en uppfattning? Jag har inte svaret. Kanske är det en salig blandning av båda! Resultatet har antingen blivit att jag och personen har glidit isär, ibland tyvärr med buller och bång, men oftast har jag fått riktigt goda vänner när de gluttat in genom dörren som står på glänt :-). Jag tror starkt på att det man ser hos andra är en återspegling av vad och hur man själv är som människa. Både positiva och negativa egenskaper. Tyvärr har jag själv mina svagheter. Som jag ser hos andra. Jag jobbar med den biten!

10150531_812990825397267_1838255371_n

Men visst finns det människor i min närhet som ser runt hörnet, som sätter sig in i en annans människas situation, är ödmjuk och lyssnar, hör och ser det som inte sägs. Verkligen känner!! De står mig nära.

4e25caad108d69befd5f3652f01055a4

Till slut: Jag kan varmt rekommendera att göra personlighetstestet MBTI. Myer Briggs Type Indicator. För att få en större förståelse för hur du själv tänker och fungerar i olika sammanhang men också för att få en större förståelse för dina medmänniskor. Det är först när du förstår dig själv som du kan förstå andra :-). This is me: INFJ

c5ca74ef1faf734579c2dff04b547fd3 Einstein is my type of guy 🙂

83f936073f26bec60e235a645572928f Förmodligen självupplevt 🙂

fbcbc87086c3777f960e56c85cca4057Metaforiskt!

Ha en skön helg!

Pia

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s