Tove, min infj-dotter

Jag har precis pratat med Tove, min dotter, över skype. Denna sista dag, för imorgon flyger de hem till Sverige igen. Hon och hennes Jonas och deras vovve-bebis Jessie (som f.ö. är sju år)!

Eftersom jag inte har något internet indraget i huset ännu har jag inte kunnat prata med Tove sedan jag flyttade in i slutet av april! Idag kopplade jag upp mig via mobilen för jag ville höra hennes röst och höra hur resan är planlagd. Det var så underbart att höra hennes röst igen. Ljus och glad. Och jag försökte verkligen! Hade stålsatt mig! Men misslyckades. Jag grät ändå! Men bara en liten stund, alldeles i början. Vad är det för fel på mig? Och Tove som hela tiden säger ”gråt inte mamma”! Men det gick snabbt över.

10624731_10152463264752819_4012723125015726811_n

Jag har skrivit det förrut. Vi är så lika hon och jag. Och som jag skrev i mitt tidigare inlägg. Jag är INFJ på MBTI-skalan. Det är hon också. Och med tanke på att det bara är 1% av jordens befolkning som är INFJ så var ju den chansen ganska liten skulle ske. Men, inget är en slump! Så jag förstår henne i så gott som allt hon är. Hon är full av entusiasm inför framtiden. Smider planer. Positiv till tusen. Varm och omtänksam. Intelligent…som sin mor!!! Jag får värsta energikicken av att prata med henne. Det ska bli så skönt att hon är hemma igen. Att bara slå hennes nummer och få prata med henne. Nu är det ju hon som pratar mest förstås, hon har såååå mycket att säga jämt och ständigt. Och jag älskar att lyssna till henne.

10390312_650581921695942_5039198739128743399_n

Min dotter är på väg hem igen. Och om jag inte är riktigt närvarande de närmsta dagarna så får ni i min närhet visa hänsyn till det. För jag är med Tove på hennes resa hem :-)! Sydney – Peking – Stockholm!

Have a safe trip Tove, Jonas, Jessie…och jag!

Love and Light

Mamma

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s