Ordningen är återställd!

Så bar det då äntligen iväg ner till Göteborg! Herregud vad sakta det går när man ligger i 130! Motorvägen fri från bilar. Hög musik. Tankarna hos barnen. Mindes när vi var på citygross och handlade för över mer än 1 år sedan. Sonen, Tove, Jonas och jag. Diskussionerna gick heta. Mellan varuhyllorna stod vi i grupp och pratade miljö/politk/djurrätt eller vad faan det nu va! Vad jag saknat det. Allas våra intensiva diskussioner. Parkerade bilen utanför deras port. Kastade småsten på fönsterrutan. Hörde en dörr i svalen öppnas, ytterdörren for upp och Tove var i mina armar! Länge stod vi där. Folk passerade förbi. Folk parkerade bilar. Och där stod vi! Min bäbis! Jag drog in hennes doft. Pussade henne på kinden. Återigen, stackars unge. Men hon står ut!

In i lägenheten. Lät Jessie komma fram och nosa. Sen var det Jonas tur. Så härligt att hålla om honom. Jag tror jag kallade honom lilla gubben…! Ok, lite pinsam kanske jag är. Men vad faan. Han tar hand om Tove som ingen annan. Tove tar hand om honom som ingen annan. De är som två pusselbitar.

Vi åkte ut till IKEA på Bäckebol. Så fort vi satte oss i bilen var diskussionen i full gång. Den höll på hela bilresan. Genom hela IKEA. Vi stod som vanligt i en klump och pratade. Tove pratar mest! Det var återigen politik, djurrätt, mänskliga rättigheter, adoption. Nu med tillägg av det de studerat på universitetet i Australien. Psykologi och biologi. Vi åkte hem. Käkade pizza. Vi åt kall pizza till slut eftersom ingen hann äta. Det är svårt att få en syl i vädret när alla vill säga sin åsikt. Man får liksom slänga sig in i samtalet precis som man får göra på motorvägen i rusch hour! Men jag gillar att de alltid lyssnar till varandra. Ger varandra bekräftelse.

Jag är stolt över var vi alla är idag. Ungarna mår bra! De är lyckliga och tillfreds och så jävla smarta. Ödmjuka och tacksamma över allt som livet är idag. De har varandra och de har mig. Jag har dem! Livet då är bakom oss. Nu är nu. Vi går vidare utan att vända oss om. Och till alla små människor som i sin rädsla för förändring och i sin avundsjuka gjorde oss illa vill jag bara fråga. Do you hear us roar?

20140906_100428 Jonas. Tove och Magne i bakgrunden.

20140906_100434Magne och Tove.

20140906_100503 Syster och bror.

20140906_101016 Prat, prat, prat!

Nästa helg kommer de alla hem till mig. Tove, Jonas, Jessie och Magne! Gud vad det kommer bli trångt i dockhuset! 4 vuxna och 2 hundar. Love life!!

Kram

Pia

 

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s