Guld värt

Guld värt att komma hem till ett hem som man visualiserat så länge. År! Tända upp en brasa och låta värmen sprida sig i huset. Knastret från elden är obetalbar!

SONY DSC

Guld värt att kliva ut i morgonen kl 06.30 med Matilda vid min sida. Okopplad. Skog, mark och grusväg väntar. Doft och ljud och kraftig vind i träden. Det gnisslar och gnäller när gamla grenar skaver mot varandra. Ljuset är skumt. Naturen är vaken men mänskligheten sover. Det är tidig lördagmorgon. Verkligheten blev bättre än visualiseringen.

Guld värt att sätta på en tvättmaskin, rulla ut mattan i vardagsrummet och ta sig tid att yoga och meditera en halvtimme. Lyssna till andetag, känna in kroppen och vara här. Rofylldheten är störren än jag visualiserade.

Guld värt att öppna altandörren mot solig natur. Att gå 6 vändor med fylld ica-påse med ved för att fylla vedlåren. Jag har inhandlat ved som kommer räcka hela vintern. Iförd raggsockar, gummistövlar och ful tröja. Matilda sitter vid altangrinden och följer varje steg jag tar. Kunde jag någonsin drömma om att det skulle bli så här bra? Verkligheten blev bättre än någon dröm jag någonsin haft.

SONY DSC

Guld värt att sitta på solig altan och äta frukost till ljudet av hyresvärd som röjer skogen några hundra meter bort. Frukt och grön smoothie är det enda jag äter fram till lunch. Min kropp lever!

SONY DSC

Guld värt att jag fram till klockan 9 på morgonen har hunnit göra allt detta. Nu ska jag ägna resterande dag till att plugga med inslag av promenader med Matilda.

Guld värt att ha vänner som dyker upp när jag själv tvivlar. När det har erbjudits 2 st jobb med spetskompetens inom loppet av 1 vecka och från 2 olika arbetsgivare och i samma lilla stad. Jag sparkade ner tvivel-djävulen som satt på min axel igår. Ner i diket med dig!! Tack kära du för mailet. Go, go, go!! Och grattis till nya jobbet!

Jag är idag där jag planterade mina frön igår. Det tar tid för frön att gro och växa sig stora och starka. Tålamod! Plantera idag och så imorgon, nästa vecka eller nästa år! Men glöm inte att vara tacksam för allt du redan har och som finns i ditt liv. Tacksamhet är viktigast.

10649684_10152692430482863_8524223540348585833_n

Mitt liv är guld värt!

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s