Vi är aldrig offer för någonting annat än vår egen självbild.

Kan man annat än förundras över livet när naturen är nära och tystnaden total? När luften är klar och jag själv är precis där jag ska vara. Där jag själv placerat mig. Det finns inget som heter tur eller slump. Jag ser mig omkring på allt jag själv manifesterat. Precis som alla ni andra. Se er omkring. Är ni tillfreds med var ni är? Om inte, gör något åt det. Du är den enda som är ansvarig. Det är en oerhörd maktkänsla och frihetskänsla den dagen man inser att man inte kan skylla på en annan människa eller en situation. Du, och bara du, har placerat dig där du är.

10678672_718674471514464_5380139612179657837_n

Det finns situationer just nu i detta ögonblick som också jag vill förändra. Och för att förändra fokuserar jag på hur jag önskar det vore. Jag fokuserar på önskad situation så som om den redan vore här. Jag fokuserar INTE på befintlig situation och hur fel det är med den. Du får det du fokuserar på. Både det du vill ha och det du INTE vill ha. Your choice :-). Och medan jag jag nu fokuserar på önskat läge är jag så otroligt förundrad över allt som är i livet just nu! Egentligen saknar jag ingenting! Mitt lilla problem är ett i-landsproblem. God damn it!! Hahaha. Bara det är ju något att vara tacksam över.

10635920_10152634774635435_1396651132650025337_n Var i livet är du?

Inget kan rubba min lycka. Folk får bråka och tjafsa bäst de vill. Det är deras karma. Har inget med mig att göra. Avundsjuka, småsinta, arga människor kommer alltid att finnas men de korsar inte min väg så ofta nu förtiden. Mitt fokus är vänt bort! Är du avundsjuk? Då kommer du få uppleva mer att vara avundsjuk över! Är du arg? Då kan du ge dig faan på att du möter mer som väcker din ilska! Ditt val. Vill du leva så?

10575395_698029183618014_5218851198554381068_o

Var lägger du ditt fokus? Jag lägger mitt fokus på MITT liv. Jag vill leva så mycket som möjligt under den tid jag finns här. Jag vill inte ångra allt jag inte vågade göra när jag hade chansen. Jag vill inte sitta avundsjuk och titta på alla dem som vågade. Jag vill låta mig inspireras av människor som lever autentiska liv. Vad som är autentiskt för mig! Tänk om vi alla följde våra hjärtan. Hur hade världen sett ut då? Ja, det hade inte funnits så många kopior som det gör idag. Världen hade varit en färgsprakande plats av kreativt liv. Inte som idag, en enda stor grå massa haha. You may say Im a dreamer, but I am not the only one.

f3c1db88becbef1c5d40a3bc8f276ae8 Så jävla bra!! Fast jag tror inte alla förstår innebörden :-). Det du ser i andra finns egentligen hos dig själv! Bra och dåligt.

Så, oavsett om du tror du kan eller du inte tror du kan. Så har du rätt. Men jag kan! Nu är det bara lite finjusteringar som återstår i min vardag. Inga stora grejer. Så medan jag väntar på nya under att ske så fortsätter jag leva den bästa tiden i mitt liv! Hur ser din självbild ut? För sorligt nog vet de flesta av oss inte om vad vi kan göra med våra liv eftersom vi har blivit berättade om allt vi INTE kan göra! Svindlande tankar! Om inga hinder fanns… Och man ska definitivt inte lyssna till alla dem som försöker hålla en tillbaks!

10620632_720198688028709_9027188119828281151_n

Ja, det här kanske blev ett litet rörigt inlägg men ni får läsa mellan raderna och försöka hänga med :-)!! Jag har bara låtit tankarna sättas på pränt på kort tid och utan egentligen något syfte eller mål. Orden behövde komma ut! Och med tanke på rubriken. Dags att kanske plocka av sig offerkoftan och se var i problemet verkligen ligger?

Och till mina underbara ungar som firade sonens kommande födelsedag på Liseberg igår. Och till min stora flicka som finns så långt bort. Thanks for showing up. Thank you for choosing me.

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s