Jag pausar lite

Det har varit dåligt med blogginlägg denna vecka. Av olika skäl. Mest för att jag har varit fokuserad inåt åt mycket som händer just nu och samtidigt haft fokus utåt på en arbetsplats där det är full fart. Som jag skrivit förrut, kreativitet kräver tid. Tid har jag inte haft denna vecka. Fokus inåt när jag är hemma, fokus utåt när jag kliver in på min arbetsplats. All kraft har gått till det. Ett av mina i-landsproblem jag nämt tidigare är ur världen. Tackar ödmjukast för det. Ytterligare ett i-landsproblem kommer har sin upprinnelse inom en snar framtid. Whats meant to be will be! Och jag vilar faktiskt tryggt i det.

Ledig idag, ledig imorgon. Idag har jag ägnat tid åt Matilda. Åt vänner. Åt hemmet. Och mig. Imorgon ska jag ägna tid åt studier. Och kanske kreativiteten kommer smygandes inpå och vill sättas på pränt? Till dess lägger jag ut lite bilder från dagen. Och önskar på återseende.SONY DSC Matilda är fri och lycklig.

SONY DSC Så mycket natur att utforska.

SONY DSC
En jätte, jättegammal ek och en jättegammal stenmur.

SONY DSCÅbyfjorden. Jag promenerar på mark som mormor gick för närmare 100 år sedan.

SONY DSC Var det från denna brygga båten till Göteborg gick när mormor var ung?

SONY DSCDärborta på höger sida bor jag :-).

SONY DSCTyst och stilla.

SONY DSCMatilda är högt och lågt!

SONY DSCOch min favorit, kaminen, som fr.o.m nu och flera månader fram kommer att sprida värme i mitt pyttelilla hus.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Livstil, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s