100 inlägg

Det här är mitt 100e blogglinlägg. Det har gått 10,5 månader sedan jag började skriva. Då, i januari, bodde jag i Västerås. Var mitt uppe i försäljning av lägenhet. Mitt uppe i utbildning och praktik på annan ort. Mitt uppe i packning. Hade stor flytt framför mig. Men inte ny bostad. Dockhuset fanns i min fantasi. Och någon gång i början av våren dök det upp i min värld. De första 4 månaderna av året var otroligt slitsamma. Det var så mycket att stå i med stor flytt. Saker skulle säljas och ges bort. Saker skulle magasineras. Och mitt uppe i allt hade jag praktik 40 mil bort! Och ett examensarbete! Min son var till stor hjälp denna tid. Och när det var dags för flytt var vännerna Jari och Martin ryggraden i att det hela rent praktiskt fungerade. De körde varsin lastbil ner till bohuslän. Vissa människor stannar för alltid kvar hos mig. Jag glömmer aldrig hur de fick mig att må.

1466163_606525179446877_1730564219594661819_nNu är en helt ny tid. Ett helt annat liv. Med nya planer för framtiden. Nya mål har satts. Mål inom 1 år och mål 5 år i framtiden. Och just idag har jag nått halvägs till mål 1. Och jag har hela 7-8 månader på mig att fixa andra hälften! Under tiden som jag jobbar mot min mål, lite under ytan så att säga, så lever jag ett sjuhelsickes häftigt liv. Det finns ingen annanstans jag hellre vill vara en just här! Har jag någonsin mått så bra?

76b8dc96-227d-11e4-9050-12313b06a873-large

Igår pratade jag med nära vännen Jari. Det är jobbigt att han och barnen finns så långt bort. I Västerås. Han går genom tuffa tider. Precis som jag gjorde för så många år sedan. Men han har det mycket, mycket tuffare än vad jag någonsin hade. De har planer på att komma hit innan jul. De känns som min andra familj. När de kommer hit ska vi bara mysa och ha det trevligt. Äta gott, kanske spela spel då jag inte längre har någon tv. Jag vill visa barnen havet. Och om det är stjärnklara nätter ska vi alla palta på oss massa kläder och gå ut och lägga oss på rygg på altan. Kolla stjärnorna, som är så nära här jämfört med i Västerås. Ja, det kommer att bli härligt att ha dem här. Matilda kommer att bli galen av lycka! Jag hoppas innerligt att det blir av. De behöver komma bort och jag vill ha dem här!

1157694_593372820713990_1539890004_n

Jägarna finns i detta nu runt min husknut. De kom på fyrhjuling och i bil. Körde ut och positionerade sig på åkern. 3 skott har bränt av. Matilda skäller och morrar. Jag antar att jag inte förstår allt här på jorden. Jag följer mitt hjärta. Och helt plötsligt känns det tungt.

10622796_390422184440638_1992221640665497165_n

Elden sprakar i kamin och dagen tar vid. Jägarna står kvar på åkern. Och jag lägger mitt fokus någon annanstans :-). Namaste.

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Attraktionslagen och Tankens kraft och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s