Det okända livet :-).

Min pappa råkade ut för lite olyckliga omständigheter i helgen. Allt är bra. Nu. Men det visste vi inte tidigt i lördagsmorse. Livet är skört. Det vet vi alla. Jag tror ju inte på döden. Inte det minsta :-). Att jag känner oro och sorg är väl egentligen rent egoistiska känslor. Jag är rädd för att det ska hända något hemskt för alla som jag älskar. Av egoistiska skäl. Vad skulle jag ta mig till utan mina barn? Om inte pappa finns, vem ska jag då vända mig till? Eller alla andra som står mig nära, how do I cope without you? Att jag skulle dö oroar mig inte det minsta. För jag kommer leva igen, en dag haha! Reinkarnation. Precis som för oss alla.

1186866_574248679288913_608568892_n

Jag har min älskade dotter och svärson på besök. Diskussioner om politik och veganism. I soffan. På morgonen. Svärson som tar hand om disken. Och de kommer göra all julmat medan jag jobbar på julafton. Jag kommer att komma hem till dukat bord. Vi kommer få en underbar julaftons-kväll. Vi har varit in till Torp i Uddevalla och storhandlat idag. Vilken jävla mardröm. Hell on earth. Men det var tvunget. Mötte upp en kär vän som jag fikade en snabbis med.

Jag har ju inte tv. Inte saknad alls. Men idag har jag tittat på ”Det okända” på TV4 Play. Alla dessa andar. Och alla dessa medium. Jag skulle väldigt gärna vilja få kontakt med ett medium. I ett av programmen vänder sig Terry Evans till en ung tjej, dottern i huset, och säger till henne att hon är känslig. Att hon sedan hon har varit jätteliten kunnat tala om ifall någon ljög. Hon ser direkt om någon ljuger. Han sa mycket till henne. Som jag också kände igen på mig själv. Jag har alltid varit intuitiv. Kunnat läsa av människor på sekunder. Jag vet ofta hur de fungerar utan att de behöver säga något. Jag ser mer än vad folk tror. Så är det bara.

10710794_10152711899391217_7676809788039847929_n

Jag har haft lite hjärnspöken på sista tiden. Jag har ju den där lilla Gremlin på axeln. Som jag skapat alldeles själv. Men min rädsla för att pappa skulle ha råkat ut för något fick in tankarna på annat spår. Och att ”döden” alltid är närvarande. Att ha min dotter och svärson hos mig skingrar Gremlins malande. Att sluta upp tillsammans med härlig vän på en fika och få skratta och byta förtroligheter fick livsandarna att vakna till liv. Att titta på ”det okända” och få ta del av meddelanden som kommer från människor som inte dött när de dog får mitt hjärta att slå dubbelslag av glädje. Att sen komma hem från hell on earth och hitta ett julkort i posten från en vän som jag är så stolt över att ha, var pricken över ”i” denna helg. Vilken underbar överraskning! Tack kära-snygga-intelligenta-tysta-roliga-coola Nina för julkortet. Det står på spiselkransen bredvid Buddha och tittar på mig :-).

954719_660957720599807_1576427417_n I intend to end up there haha so fucking wonderful!

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s