Äntligen framme!

Här sitter jag med 2015 framför mig som ett stort blankt papper. Eller en oskriven bok. Vad kommer jag att skriva i boken? Vad kommer 2015 innehålla? Jag har som sagt gjort en jäkla resa 2014 men också åren innan dess har varit ett stridande. Med skillsmässa, jobb som jag inte trivts i, barn som haft det trassligt i och med skillsmässa, jag själv som bara försökt knyta ihop vardagen, dag för dag. År som i första hand bara handlat om överlevnad. För mig och barnen.

Jag lämnar den tiden bakom mig nu. Resan framåt har tagit flera år. Men nu är jag framme. Here I am! 2015 kommer vara 1 år av semester. Där jag bara jobbar, studerar och ägnar mig åt sådant som intresserar mig. Jag ska leva ett vanligt liv som så många andra människor gör. Ha en normal vardag :-). Planen för 2015 är att göra färdigt mina studier som diplomerad mental coach. Sen kommer tid finnas att sätta rutiner för det yoga-liv jag vill leva. Det inkluderar mat och meditation. Respekt för min kropp och min själ. Respekt för livet. Jag kommer fortsätta med mitt liv som icke-konsument. Och jag kommer att vila i tron att dörrar kommer att öppnas allt eftersom tiden är rätt. Jag har ingen brådska längre. Ingen brådska från där jag är. För jag är precis där som jag själv placerat mig och önskar vara.

När jag startade den här bloggen för 1 år sedan hade jag ingen aning om att så många människor skulle komma att läsa den. I början hade jag 7 unika besökare varje vecka. Idag är det 200 unika besökare varje vecka. Asså 200! Varje vecka! För mig är det helt fantastiskt. Jag känner mig otroligt ödmjuk och tacksam inför detta. Inte kunde jag ana då att så många skulle vara intresserade av att läsa. Och att dela med sig av sina erfarenheter via kommentarer och mail. Jag kommer fortsätta att skriva. En blogg är ett levande forum. Jag utvecklas hela tiden och så gör också bloggen. Vad skriver jag om om 1 år? Jag tycker om att ge av mig själv. Att dela med mig. Men jag måste också erkänna att det är svårt ibland. Man känner sig stundtals naken! Dock är känslan att ge härligare än rädslan för vad folk ska tro :-)! Så jag fortsätter att skriva.

1477963_765116736838397_2031634570_n

Bloggen kommer att utvecklas. Och ev knytas ihop med min önskan om att jobba som mental coach. Kommer jag att starta ett företag 2015? När vindarna blåste som kallast i mitt liv så hade jag behövt en coach, jag hade behövt läsa om människor som varit i min situation och som kommit ut helskinnade på andra sidan. För sju år sedan hade jag behövt mig själv så som jag är och så som jag har det idag. Jag har förmågan att skriva och en talang för att inspirera. Det kommer jag fortsätta att använda mig av.

Tack 2014 för utmaningar och lärdomar. Tack alla ni som läser och tack alla som gett feedback. Nu tar jag en lugn och stillsam promenad över till 2015.

Gott Nytt År önskar jag er alla

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Äntligen framme!

 1. finalina73 skriver:

  Det låter som du har ett helt fantastiskt år framför dig Det ska bli spännande att följa dig på bloggen. Massa ljus och fina tankar till dig. Och självklart ett Gott Nytt År.
  Stor kram Lina 🙂

  Gillad av 1 person

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej Lina!
   Ja, jag får nypa mig i armen. Det känns nästan overkligt. Jag är så glad att du finns här och läser och skriver snälla kommentarer. Djupt uppskattat. Vi följs åt via bloggarna. Jag behöver tips om ansiktsfuktgivare av dig :-). Jag har ännu inte inhandlat den sesamoljan du tipsade om, använder du den även till ansiktet? Ta hand om dig och de dina. Varma kramar Pia

   Gilla

 2. FrökenSpara skriver:

  Jag hoppas att ditt 2015 blir fantastiskt. Jag hänger med under 2015! Heja heja!
  Visst är det spännande med ett nytt år. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s