Affirmera mera!

Jag kör ju med mina affirmationer för att attrahera det jag önskar få in i livet. För 1 år sedan och året/åren innan affirmerade jag pengar! ”Pengar bara kommer till mig!” Och pengar kom. På olika sätt och från olika håll. Och jag nöjde mig med det. Jag har inga stora krav när det gäller pengar! Det är inte pengar som gör mitt liv rikt. Så när målet var nått så slutade jag med affirmationen. Helt utan att jag tänkte på det så slutade jag. För behovet var tillfredställt.

10394633_10152792902510435_975606932466805242_n

För någon månad sedan kom jag på att jag slutat affirmerat pengar. Så då tänkte jag att jag skulle börja affirmera pengar igen. För att testa, liksom. När jag affirmerar så gäller det ju att inte tänka på det jag INTE har, utan tvärtom. Inte känna oro över avsaknad av pengar t.ex. Utan bara ta för givet att pengar kommer att dyka upp. Och vara lugn i det. Förra månaden dök det upp 12 ooo från oväntat håll. Igår fick jag från annat oväntat håll 15 857 kr! Tack. Jag bugar och bockar. Pengarna sätts in på spar. Eftersom jag inte behöver dem egentligen. Jag gjorde ett test. Och det funkade! Precis som om jag tvekade…:-)!

10252052_10152805985696217_6369838572206351652_n

Jag vet att de som inte tror på attraktionslagen, tankens kraft tycker att jag är helt uppe i det blå. De kanske t.o.m. tycker att jag är ointelligent haha! Men vad spelar det för roll? Jag kör på. Nyckeln till framgång är tacksamhet. Att inte känna oro. Att vara nöjd där du är. Karma, tankens kraft, attraktionslagen.

Så jag fortsätter med mina affirmationer. I dagsläget är det inte så mycket jag saknar faktiskt. Jag är jäkligt nöjd med var och vad jag är. Mina affirmationer idag handlar mer om hur jag önskar att det är imorgon…eller snarare om flera år. För i dagsläget vill jag inte ändra på något. Idag affirmerar jag att allt är bra. Att jag mår bra. Att allt gott kommer till mig. Vid meditation. Eller när tillfälle ges att bara stanna upp här och nu och andas. Allt är bra.

Hmm…den där lila folkabussen kanske jag ska börja affirmera…!

10614301_391369851012605_4581058015986559759_n

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Affirmera mera!

 1. FrökenSpara skriver:

  Vad roligt!
  Grattis! 🙂
  Jag tror också på affirmation och attraktionslagen. Det är jätteintressant! 🙂

  Gilla

 2. Frihet i blodet skriver:

  Ja, visst är det kul! Tack, tack!
  Kramar till dig 🙂

  Gilla

 3. Heidi skriver:

  Härligt att hitta din sida!
  Gav sådan inspiration!💚

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s