Sotekanalen

Idag bar det återigen ut till havsbandet. Jag och Matilda. Hon med koppel runt halsen och jag med kamera runt halsen. Vi parkerade bilen strax innan sotekanalen och tog en promenad för att hoppa på Soteleden. Först landsväg, sedan skogstig, berg-betesmark, gräs-betesmark, tallskog och slutligen var det bara de kala klipporna och havet som bredde ut sig framför oss.

Härligt att kunna ge Matilda denna frihet. Hon är som studsboll. Hoppar hit och dit. Skutt. Full fart åt ett håll, stannar och söker efter mig. Jag sträcker ut armen åt motsatt håll och hon vänder och springer åt det hållet jag pekar. Härlig dag i blåsigt och soligt och kargt landskap. Men jag gillar det karga, nakna, grå, kraftfulla. Idag njöt vi av friheten jag och Matilda. Jag lever gärna på vatten och bröd för att få tiden till att göra vad jag vill.

SONY DSC Sotekanalen norrut

SONY DSCSotekanalen söderut

SONY DSCVår i luften. Sol och fågelkvitter.

SONY DSCMatilda vet inte till sig över vilken yta hon har att röra sig över!

SONY DSCJag snarare kände än visste havet när vi gick igenom tallskogen. Men där skogen tog slut tog havet vid.

SONY DSCMatilda spanar ut över det oändliga

SONY DSC

Efter att jag sett mig mätt och efter att Matilda fått springa sig mätt vände vi kosan mot bilen igen. Samma väg tillbaks. Trötta och lyckliga :-). Nu blir det en lugn eftermiddag med nyttig grön mat. Matilda ligger och sover.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sotekanalen

  1. FrökenSpara skriver:

    Underbara bilder! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s