Min mil!

15 juni ska den sitta. Milen! Jag har kollat ut en rutt på kartan som är 1 mil. Jag har inte ens promenerat den ännu! Men den finns i skallen och framåt vårkanten ska jag sätta igång och bearbeta den. Men en så länge får jag nöja mig med en rutt på kanske 5 km. Det har ju varit snö och is och taskigt underlag. Och nej, det är inga dåliga ursäkter jag kommer med. Men ialla fall, jag har bara varit ute 3 vändor än så länge i år. Idag är det barmark och jag och Matilda gav oss ut.

e71032f256de871aa285e442ee79cd69_1024

Jävlar vad trögt det går! Men skam den som ger sig. Jag vet känslan när jag klarar milen första gången. Jag har gjort det förrut. Jag känner mig oövervinnelig!!! Värsta Tarzan haha! Och det är den där känslan jag är ute efter. Sen är det så häftigt att ha en kropp som fixar det. Ben som bär. Och andningen som hänger med. Men, det är tufft så här i början. Och jag antar att det kommer komma snö fler gånger i år. Men sen när våren är här. Då jävlar blir det hårdträning.

10522742_10152704565017863_5539058228172082636_n

Idag har jag varit helt sockerfri i 2 veckor. Värsta abstinensen är borta. Härligt. Jag har världens godaste fika-buffe på jobbet. Jag är inte ens sugen! Och ännu häftigare!! Jag ska äntligen få köpa mig rolls roysen bland mixar! Vitamix! Dyr som satan. Men 7 års garanti och håller hela mitt liv. Nu ska det göras smoothisar med grönkål. Utan att blir bitigt. Och soppor. Mala kaffebönor. Frusna frukter. Glass. Det är en sjuhelsickes maskin. Jag är i sjunde himmelen.

10172585_10152892735897863_3194331950027992136_n

Milen, sockerfri, vitamix. Det går bra nu! Och jag har fullt fokus.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Min mil!

  1. finalina73 skriver:

    Åh jag vill också ha en Vitamix… Vilken ska du köpa? Ska nog spara ihop till en sådan. Mixern vi har är falsk och klarar inte så mycket…
    Grattis till två sockerfria veckor – heja dig!!
    Stor kram Lina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s