Back on track!

Imorgon slutar jag med kaffe direkt på morgonen. Jag vill tillbaks till den energin jag hade i mig för 1 år sedan. Då drack jag mycket egenpressad juice. Jag sprang 5 km mer eller mindre varje dag. Yogade mer.

Jag tror inte på kött och mejeriprodukter. Jag har läst mycket i ämnet. Kött och mejeriprodukter går helt bort i mitt liv. För resten av mitt liv! Nu går också kaffet bort på morgonen. Och annat skit jag ätit på morgonen. Det enda som ska intas är frukt och/eller grönt. Direkt på morgonen. Mat som är rikt på vatten. Som rensar systemet. Min vitamix kommer snart. Jag kommer göra smoothisar på löpande band. Mat som stärker och håller mig frisk. Och enegifylld.

10365826_875583862482104_6827785001721658776_n

Jag har tagit upp löpningen igen. Yogan finns hela tiden. Jag ska jobba med andningen i yogan mer. En riktig andning rensar också systemet. Och yogan uppmuntrar just sådan andning som gör våra kroppar friska.

För vad är det vi håller på med? Vi äter oss till döds! Vi äter oss till sjukdom! Och sen beklagar vi oss? Vi är inte byggda för att äta kött. Proteinbehovet, som är så stort…DUH, är en bluff. Kalciumbehovet som kommer ifrån mjölk är en bluff! De som har starkast skelett är vegetarianer. Jag tänker bygga upp min kropp. Eller snarare fortsätta på den väg jag går. Men med mer fokus och vara allert för alla fallgropar längs vägen.

10367598_10152832693267863_3491679885307321172_n

Hejdå till morgonkaffet. Det kommer nog bli en jävla pina i början. Precis som det var med sockret för 1 vecka sen. Något jag märkt när sockerbehovet försvunnit är att jag inte är lika hungrig längre. Jag äter alltså mindre när jag inte har socker i mitt liv. Det har jag aldrig vetat tidigare. Coolt. Nu kommer jag att bli lite smalare och snyggare också. Herregud vad bra!

Imorgon är det alla hjärtans-dag. Så härligt! Och jag kommer att checka in alla kära-förälskade gäster på hotellet. Fullbelagt är det också. Hela hotellet fyllt av kärlek. Och jag kommer att njuta av att se allt gulligt! Jag lägger ytterligare ett år av singel-liv bakom mig. Stolt! Jag har inte rusat in i något nytt! Här sitter jag fint och stilla i båten! Och har det gemytligt i mitt egna sällskap. Ett tag till i allafall.

Så till er alla

Ha en helt underbar alla hjärtans dag imorgon, för det kommer jag att ha.

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Back on track!

 1. sandoraa skriver:

  Njaa….att äta kött är inga problem för oss, men inte så mycket som vi gör idag.

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej Sandora!
   Om man ser till hälsobiten så är det en skillnad på kött och kött. Hur har djuret levt? Vad har det ätit under sin livstid? Är det fullsprutat med hormoner och annan skit? Jag tror inte sådant kött är nyttigt för någon :-). Men jag tar ett steg längre. Att inte äta kött alls. Ever. För jag tror att det är onyttigt.
   Ha en härlig kväll och en trevlig speciell morgondag :-).
   Kram
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s