Love is in the air!

Hur tragiskt är det inte då att vara singel på alla hjärtans dag? Hur synd har det inte varit om mig idag? Eller inte! Inte alls faktiskt! Jag har nämligen checkat in 150 kära kärlekspar på hotellet idag. Hotellet svävar som på ett rosa moln ikväll.

1466162_619077108139403_216889784_n

150 par vars ögon glittrar. Fysisk beröring. Leenden och skratt. Förväntan. Vår konditors hemmagjorda hjärt-praliner väntades på rummen. Mousserande viner beställdes upp på rum i parti och minut. Vinglas. Exotiska frukter. Spa. Och 4-rätters middag med fördrink. Ja, inte tänkte jag så mycket på mitt egna singel-liv en dag som denna :-). Det var så mycket kärlek och värme så det räckte åt mig också. En och annan kram fick också jag. Faktiskt!

Jag kan inte klaga på mitt jobb. Jag stortrivs. Var någon annanstans möter du hundratals leende människor? Bästa branchen att jobba i. Alla kommer till dig med förväntan och glädje. Och hur kul är det inte att serva? Att leverera lite mer än vad gästen förväntar sig? Det betyder så mycket för dem. Jag älskar det i alla fall!

1377250_597784670268647_1838920089_n

Jag lämnade ett hotell där parkeringen var smockfull. Bilar stod överallt. På bussparkeringen. På gräsmattor. I restarangen gjordes sista förberedelserna inför stor middag och i köket stod tallrikarna på rad och förbereddes av en massa kockar. I spa var det förmodligen full snurr med massa spaande gäster men i reception var det lugnt nu. Så gott som alla gäster hade anlänt. Och jag åkte hem till väntande Matilda. Det är ljusare på kvällarna nu. Vi hann en runda. Nu sitter jag här med ett glas vitt vin och smälter synen av alla dessa gulliga par. Gamla, unga, föräldrar som lämnat småbarn hemma och medelålders par. Jag önskar dem alla en underbar alla hjärtans kväll.

c4c1bd97de3005c6ba52c6cb49dc3aa9Men åh, how touching!

Länge leve kärleken!

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s