Miss independent

Idag delar jag ett inlägg som inte jag skrivit. Jag säger bara: WOW! Här sitter jag i lugn och ro and mind my own business på min lediga dag och helt plötsligt ramlar jag över den text jag nu delar. För att det kanske kan ge också någon annan en aha-upplevelse. Här går jag omkring och tar det lugnt i mitt liv. Reflekterar och sitter still i båten. Planerar och njuter av min ensamhet. Samtidigt har tankar av osäkerhet dykt upp. Hur länge ska jag gå här och reflektera? And mind my own business :-)? Hur djupt ska jag gräva? Hur långt tillbaks i tiden ska jag gå? Var är svaren? Och så dök det här inlägget upp. Det handlar kanske inte om att gräva? Det handlar kanske om att bara godta den person man är. Att jag inte ÄR för något som varit eller som hänt tidigare i mitt liv! Att svaren kanske är min personlighet. Och inte något som behöver förklaras, rättas till och hittas skäl till.

78661bf3f2b52309382eec582e7c8bb1

Texten handlar om partnerskap. Att dela sitt liv med någon annan. Vilket jag är så tudelad i. Vill jag? Eller vill jag inte? Helt stört! Det är klart jag vill. En dag. Där framme i framtiden. Men det får inte påverka mitt liv något nämnvärt. Och det är ju här lilla dilemmat infinner sig. Det är klart att livet blir påverkat. Det fattar ju t.o.m. jag! Men jag vill inte. Hur ska jag få ihop det? Så när jag läste texten så kände jag genast igen mig. Jag hade kunnat skrivit den själv om jag hade haft kunskapen i ämnet och kunnat uttrycka den i skrift. Jag kände igen mig i varje ord.

bur

Så här är till dig som kanske också går omkring och inte fattar hur du fungerar och hur du ska få ihop det. Och när den dagen kommer, när det hela blir aktuellt så att säga, tänker inte jag göra avkall på min intuition. Inte denna gång! Aldrig någonsin igen. Men jag måste vare en helhet, han en egen helhet. Inte två halvor som det beskrivs i texten. Asså, BAM! Texten satt rätt i magen. Håll till godo du självständiga-introverta-djupa kvinna/man!

http://www.successfulflow.com/2015/02/how-to-love-girl-who-doesnt-know-how-to.html?m=1

/Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Miss independent

 1. iamittilivet skriver:

  Livet kan ju påverkas positivt…det måste väl inte vara negativt om en person kommer in i ens liv? Den tillför, berikar vilket förhoppningsvis fungerar på båda hållen.
  Vissa saker tror jag att man bara kan konstatera att de hänt och hur det påverkat en, sedan måste man lämna det. Allt kan inte fixas, allt har inte en ”mening”. Ibland är det förlösande och tröstande att säga ”släpp det”….

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Nej det är ju självklart att det inte är negativt om en person kommer in i ens liv :-). Men det är nog också olika på hur snabba vi är på att släppa in. För somliga passar det att rusa på om det känns rätt. För andra (läs mig) behövs det längre tid.
   Sen har vi beteenden och mönster som följer livet igenom. Jag personligen behöver förstå var dessa kommer ifrån, bearbeta och sen släppa. Lättare sagt än gjort :-). Helt rätt, allt kan inte fixas!
   Härligt med orden tillför och berikar som du skriver. Det är precis så det ska vara. Vilket jag till dags datum aldrig upplevt.
   Tack för din klarsynthet
   Kram
   Pia

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s