Attrahera, attrahera, attrahera!

Några positiva:

Min pengamaskin på Avanza tuffar på.

Härliga frihets-mess om kvällen, kryddade med värme. Och knäpp humor.

”Med beröm godkänt” i betyg för min senaste inlämninguppgift. ”Du har ett coachande förhållningssätt och en tro på människan som kommer att vara en stor hjälp i din framtida coachroll.” Tack för den!

En flum-vän som gjort sitt återtåg in i mitt liv :-).

Kul på jobbet med så mycket skratt.

Vårkänslor.

Jag sprang 4 km i sträck häromdagen. Och klarade backen från helvetet! Mot milen!

Fått lite coaching i mitt ledarskap gentemot Matilda. Framsteg! Tack Lindha!

10686774_10152784783980435_2559495317463130414_n

Spännande att se vad den här dagen kommer att leverera! Jag sitter f.ö. väldigt still i båten!

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Attrahera, attrahera, attrahera!

 1. pippilotti skriver:

  Spännande med en pengamaskin… hur funkar det??
  Tack för din inspirerande blogg.
  Stor kram till dig och Matilda 🙂
  //Pippi

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Men hallå där Pippilotti!
   Kul att du fortfarande hänger med mig! Vad glad jag blev.
   Jag placerar pengar i indexfonder. Det är den portföljen jag kallar min pengamaskin. Börjar man placera i tid (läs. när man är yngre än mig) så kommer det en tidpunkt när pengarna tjänar mer pengar än vad du själv gör! Jag följer en blogg som heter http://www.rikatillsammans.se. Killen som skriver är kompetent och pedagogisk. Skriver så att en rookie som jag förstår. Avkastningen på min portfölj har hittills varit över 11% men jag räknar med att den kommer hålla sig runt 8% genom åren. Det är ett långsiktigt sparande på minst 5-10 år. Kika in på hans blogg om det låter intressant.
   Jag kramar gärna Matilda från dig. Jag älskar att krama henne haha.
   Stor bamsekram från oss till dig också
   Ha en fanstastisk dag!
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s