Jag tycker om där jag är. Och jag ska ingenstans.

Det var inte länge sen jag skrev att jag sprungit 4 km och att jag var stolt som faan över det. Men bakslaget kom. Några dagar senare gav jag mig ut igen med hopp om 5 km. Jag klarade knappt 3!!! Trött, dålig i astman, fick huvudvärk! Va faan, tänkte jag! Besvikelse.

Nu är ju inte jag Tarzan på löpträning och dess upplägg. Men jag har en arbetskompis som är! Han är dessutom fystränare och har bestigit Kebnekaise 8 ggr (tror jag). Dessutom har han svingat sig mellan topparna i Alperna OCH i Himalaya! Asså det imponerar på mig. Tala om för mig att du är miljonär och jag höjer inte på ögonbrynen. Men är du en fattig äventyrare då jävlar! Nu vet inte jag om han är fattig haha men en äventyrare är han!! Ialla fall, han gav mig tips på hur jag ska lägga upp min löpning. Och idag gav jag mig ut på min första intervall-träning. Och herregud vad jag sprang! Matilda också, :-)! Fullt ös. Helt slut. Återhämtning. Och så fullt ös igen! Vilken rush i blodet. Matilda tittade förvånat på mig hela tiden. Vi har aldrig sprungit så fort ihop. I 5 km höll vi på. Dessutom fick jag en annan arbetskompis att lära mig appen runkeeper. Så nu har jag koll!!

1507983_835545443154645_7395266469935999314_n

Nu ska jag hålla mig till yogan några dagar. Sen bär det ut på en löprunda igen. Jag älskar verkligen att utmana mig själv. Jag älskar att röra på mig. Att sätta mål för min fysiska utveckling. När jag började yoga var jag stel som ett kassaskåp. Idag är jag mjukare. Att jag efter månader av träning lyckas hålla balansen i en asana eller lyckas sträcka ut min kropp längre än någonsin ger mig tillfredställelse! Jag vet att nästa löprunda kommer gå bättre än någonsin och jag vet att jag kommer känna lyckan och tillfredställelsen rusa i mina ådror, Jag har nästan lyckats hålla mig helt sockerfri. High five till mig själv. Och jag får i mig underbara gröna smoothies varje dag. Energi och nyttigheter rätt ut i kroppen.

1545941_715428701903827_8775850122430316966_n Just saying…

Jag är f.ö. kär i min vitamix och i min sesamolja. Efter ett tips från en annan bloggerska så värmer jag upp oljan lite innan jag masserar in den. Och min torra hy suger i sig den som vatten i öken. Doften av sesam är svag och försvinner ganska snabbt. Nu är det fredagkväll och rökelse sprider sin härliga doft i mitt lilla hus. Dags att värma upp lite olja och ta hand om mig själv och mina stackars muskler ett tag. Och min hy! Värme från kamin. Stearinljus. Katterna och Matilda ligger och sover i soffa och på golv. På med lite passande musik. Nu tar jag helg!

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s