Ecco Gore-Tex och Indiska

Så, då har jag då äntligen inhandlat mina kängor! Som jag kan ha i vått och torrt. Att vandra i och att bara promenera i. Jag har väntat i år på detta. Vandringskängor har väl inte varit prio ett. Fram tills idag! 1400 kronor i ecco-butiken. Gore-Tex efter tips från iamittilivet.wordpress.com. Tack, tack Ia! Men det var rea!! Och jag gav 830 kronor. Vilken lycka va? Du har gjort min dag, sa jag till expediten :-). Nu kan jag och Matilda ge oss ut på vandringar. Hon utan koppel och jag iförd nya kängor!

20150302_125702Och det får plats raggsocka! Jag köpte även iläggssula som jag ska lägga i när det är vinter! Kolla in sulan!!

Sen gick jag till Indiska. För att köpa 1 st tekopp. Jag har ju bara en tekopp hemma och när jag har besök får den stackaren dricka te ur en rostfri mugg jag har. Inte så kul. Själv dricker jag ur min fina buddha-kopp som jag absolut inte vill lämna ifrån mig för att själv dricka ur rostfria-muggen! Min flum-vän Lindha är ju hon som oftast är här. Så jag ser det som hennes mugg. När andra kommer på besök får de låna Lindhas mugg haha.

tekoppLindhas te-mugg!

Det var inte lätt att slita sig från Indiska vill jag säga! Te-mugg var vad jag skulle ha och det var vad jag köpte. Men herregud vad mycket fint det finns i den butiken!

Det var det roliga idag. Sen till det mindre roliga! Min kamera har lagt av! Den går inte att sätta på. Den är helt dö!! Så vad gör jag? Finns det kamera-reparatörer? Så nu får jag fota med mobilen :-(!

1609799_272720686235457_4867912526915071695_n Jävla kamera!

Tacksam för fantastiskt fina kängor, fin te-mugg, storslagna planer, vänner och en mobil med kamera! Och förresten, en vitamix som gör fantastiska smoothisar utav grönkål!! Jag är i smoothie-himmelen!

Love and light

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ecco Gore-Tex och Indiska

  1. Christina Olsson skriver:

    Igår tågade jag i en vattendränkt, lerig gräsmatta med mina älskade Salomon terränglöparskor med ovandel i goretex. Helt vattentäta! Det är lycka.Hoppas du får många sköna mil i dina dojor.

    Gillad av 1 person

  2. iamittilivet skriver:

    Härligt! Och vilket bra pris! Du kommer att älska dom!! Jag måste snart skiljas från mina….snyft…för de är nästan blankslitna undertill och det funkar ju inte. Har köpt norska vandringskängor (med goretex, så klart), men efter dom blir det nog ett par Ecco igen. Önskar dig många sköna mil!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s