Löpträning!

Då var det dags igen då! Mot milen! Jag har inte sprungit 4 km igen sen sist gång jag gjorde det. Däremot har jag tränat intervaller! Så idag kändes det spännande. Skulle jag fixa det eller skulle det bli lika kasst som sist? 3 km, huvudvärk och en jävla astma?! Men i mitt inre kände jag att jag skulle komma att klara det! Jag visste det!

4 kmMatilda, är du med? För nu sticker vi!

På grusväg, backe från helvetet, sol i ögonen, glitter i viken och med mötley i öronen satte jag 4 km idag. Igen. Lätt! Ingen astma what so ever! Och de sista 30m innan huset sprang jag och Matilda 150 km/h!!

Fuck Cancer And Run!

När vi kom hem såg jag Kurrekungen sitta på altan och inspektera det universum som cirkulerar bara för hans skull.

SONY DSCAttityd är hans förnamn!

Nu blir det 1 l grön härlig smoothie! Där satt den. 4km, nästan halvägs till milen haha. Känns bra måste jag säga.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Löpträning!

 1. pippilotti skriver:

  Haha heja dig!! 🙂 Toppeninspiration för mig som också går i löpartankar 🙂 Tack!

  Gilla

 2. Sparsessan skriver:

  Hej Pia! Har precis hittat din blogg och läst den från början. Jag blir så inspirerad av det du skriver, behöver göra en del förändringar i mitt liv också och är jättesugen att gå en ny utbildning och efter att ha läst här så känner jag ännu mer att jag måste chansa, det kan ju bara bli bättre.

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Men hej Sparsessan!!
   Vad härligt att du blir inspirerad av det jag skriver. Jag skriver av två anledningar: 1. Jag kan inte låta bli. 2. Min högsta önskan är att andra ska finna inspiration på ett eller annat sätt.
   Har man en liten gnagande känsla där inne att något behöver göras. Förändras. Då är min erfarenhet att man ska lyssna jäkligt noga :-). Det tar tid att finna ut vem man är. Vad man vill. Och vad man brinner för. I alla fall för en del av oss. Svaren finns inom oss, alltid.
   Så ta dig tid, och lyssna. Sen är det bara att sätta sig bakom ratten haha!
   Varma kramar
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s