Inga plikter

Vaknar till en ljusnande dag. Klar himmel och morgonpromenad med Matilda löst springande. Dagen kommer med sol och blå himmel. Och jag möter den på yogamattan med Matilda som publik. Fruktfrukost. Lite senare en len och mjuk chokladsmoothie som självklart tillreds i världens bästa mixer!

Inga plikter idag. Tankarna kan röra sig fritt. Utan att bli avbrutna. Omplantering av vaknande perlargoner. Fotografera det som föds och gror i rabatten. Katterna spatserar omkring i markerna. Vässar klor mot trädstammar och altanräcke. Matilda smiter in och äter upp katternas mat medan jag njuter av att bara vara…och inte hålla koll på henne! Hon vet så väl när jag är bortkopplad!

Dynorna ska plockas fram från garaget och läggas på stolarna på altan. Där ska jag sitta och dricka te och fantisera idag :-). Senare blir det en kort liten vandring med Matilda och väninna i skog på marker där min mormor är född och växte upp. Historiens vingslag! Jag har en spinnrock som en gång tillhörde hennes mamma och som stod i det torp jag passerar på min vandring. Nu står den i ett litet modernare hus bara några kilometer bort! Härligt att vara hemma i det som rinner i mitt blod. För nu :-).

Idag lägger jag skolboken åt sidan. Inga ärenden att uträtta. Te, musik, grön mat, intuition och tankar. Och intervallträning ikväll. What a life!

SONY DSCKom igen Matilda! Do the downward-facing dog!!

SONY DSCNag Champa i solstrålen

SONY DSCFrukost

SONY DSCVad månde det bli av detta fula? Vackra mårbacka förhoppningsvis!

SONY DSCPerfektion

SONY DSCMin favoritfärg.

SONY DSCSå söta

SONY DSCBlomstrandet är på frammarsch

Kameran fungerar igen btw! Jag laddade om det batteri som satt i och satte i det nyladdade batteriet men det hjälpte inte! Dagen därpå satte jag i batteriet som satt i från början och som nu var nyladdat. Och simsalabim! Kameran fungerar! Tack, tack.

Nu blir det te på solig altan. Jag hoppas ni har en härlig dag idag. Eller åtminstone så bra ni bara kan ha det. Det är vad jag önskar er! Av hela mitt hjärta.

Love and light all over the place 🙂

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s