Jag, väduren

Astrologi intresserar mig. Har alltid gjort. Häromdagen gick jag ut på en astrologi-sida för att läsa om vädurens 2015. Och ramlade jag över något, eller vad? Så här stod det:

Uranus är en av de långsammare planeterna i horoskopet, den tar 84 år på sig att passera genom hela zodiaken. Den trädde in i vädurens tecken 2011 och lämnar 2019. Tiden är mogen för nya, djärva tankar och radikala nya idéer. Medan Uranus rör sig genom Vädurens tecken kommer varje vädur att inspireras av nya tankar vilket i sin tur kommer orsaka förändringar. Uranus har gett vädurar i flera år stora livsförändringar sedan 2011 och det kommer fortsätta till 2019. De här åren kommer vara de mest omvälvande någonsin, i hela vädurens liv.

10440269_10152047997641296_607820332229243445_n

Och jag kan bara säga wow! 2011 påbörjade jag resan mot där jag står idag. 2011 var tufft, 2012 likaså, 2013 var värst! Jag har de senaste åren bytt yrke, utbildat mig, flyttat, blivit singel, fördjupat mig i andlighet/spiritualitet, levt ensam. Och resan är inte slut. Jag har ett brev jag skrev förra året till mig själv. Där står var jag är 2019. Och ja, det är daterat 2019. När Uranus lämnar Väduren :-). 2015 vill jag ägna åt mig själv. Att landa här i det liv jag lever idag. Ytterligare utbildning. Fokusera inåt. Växa. Bli klar och lämna det gamla helt bakom mig. Vilket i sin tur kan få närstående att känna sig åsidosatta. Men ni finns hos mig, nära hela tiden. Men den här tiden behöver jag. Så jäkla coolt att jag har gått omkring och känt att jag behöver sitta still i båten och fokusera på det som är mitt och sedan står det i mitt horoskop för 2015 att det är det jag behöver göra!

10993490_891290817557800_7174603836646569507_n

Så på 4 år har allt detta hänt mig. Och det återstår 5 år till 2019. Jag kommer att ha gjort en 9 år lång resa. Wow, am I ready or what?! Jag behöver inte söka äventyr. Mitt liv är ju ett enda jävla långt äventyr ju!! Sen var det ju lite lustigt att en läsare nämnde astrologi för mig imorse. Och skickade en länk. Attraktionslagen.

Nu tar jag helg. På en tisdag. För jag är ledig 4 dagar. 4 hela dagar. Jag går på på söndag igen. Här ska fastas, löptränas, plugga, meditera och yoga. Kanske lite vin nån kväll också. Skymningen faller och det är dags att tända lite stearinljus. Avslutar med Bryan Adams. Som f.ö. dykt upp i parti och minut flera gånger de senaste dagarna.

Namaste Annelie och Namaste till alla er andra

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jag, väduren

 1. pippilotti skriver:

  Spännande och gedigen astrosite låter det som! lVore super om du vill lämna ut länken?
  Allt gott till dig!

  Gilla

 2. Frihet i blodet skriver:

  Hej Pippilotti!
  Jag har letat som en galning efter länken! Jag hittar inte sidan! Jag blir tokig. Och då har jag ändå gått bakåt i min data-historik. Jag ska leta vidare och lovar att återkomma om jag hittar den!!
  Kramar
  Pia

  Gilla

 3. FrökenSpara skriver:

  Vad glad jag blir av dina inlägg! Hoppas att det blir som du har tänkt dig! Men såklart det blir! 🙂

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Härligt att du blir glad av det jag skriver. Det är ju en av anledningarna till ATT jag skriver :-). Självklart kommer det att bli som jag tänker…hur skulle det annars bli hehe?
   Ha en härlig dag, FrökenSpara
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s