Häftiga livet rullar på!

Affirmera och drömma i all ära. Men jag måste också handla. Somligt går alldelels säkert att dra till sig bara genom att ligga i vårsolen och fantisera. Men jag vågar inte ta risken att mångt och mycket inte kommer att materialiseras, så jag fokuserar på rätt grejer och har känselspröten ute för att inte gå miste om tecken och härliga erbjudanden som dyker upp längs vägen.

946917_711391682289239_190994641342855222_n

Jag har hittat en författarcoach som jag kommer att ta kontakt med. Coacher är viktiga :-). Jag behöver hitta svaren inom mig, som redan finns där. Och coachen kommer vägleda mig. Jag älskar att skriva. Skriva är min passion, det gör jag även om jag inte får betalt. Jag kan inte låta bli att skriva. Men nu behöver jag vägledning åt vilket håll jag ska gå. Sen kan jag se mig själv sitta där och skriva av hjärtans lust varje ledig stund. Vad är din passion? Har du hittat den? Vad älskar du att göra, vad brinner du för? Det som du skulle göra även om du inte får betalt. Det var f.ö en annan coach, en livsdesigner, som hjälpte mig att komma fram till det jag hade haft framför näsan hela mitt liv. Min passion för att skriva. Coacher är bra!

10409052_525501550926468_8793394976405766224_n

Sen har jag ju en annan slags coach i min närhet. En polare som är fystränare. Han gav mig några förslag till intervallträning häromdagen och idag gav jag mig ut och testade. Min löpning har fått ligga på hyllan ett litet tag. Bl.a pga en ischias som inte ville ge sig. Men nu är jag ordentligt på benen igen och jag och Matilda gav oss ut och sprang utav h-e idag!! Jag för lite statistik så att jag har koll på hur det går. Men en del astma hade jag idag, helt otroligt så fort den kommer krypande tillbaks om jag inte håller löpningen igång! Men det kändes ljuvligt att bara ösa på. Svettas. Och att ha min Matilda i full fart bredvid. Mot milen continues!!

1926787_10152924195002264_8517240160596452865_n

Jag har också minskat drastiskt på tiden jag lägger på internet. Och jösses vad mycket jag får gjort om dagarna. Och så mycket jag upplever tack vara det. Varje morgon möter jag dagen i soffan. Soluppgång precis utanför fönstret. Vilken energikick och vilken härlig känsla av liv det ger! Jag och Matilda har mer tid ihop. Jag tränar henne och vi leker. Massa nya konster har jag lärt henne och hon är så ivrig att lära nytt. Ibland  gör hon 3 olika konster innan jag ens bett henne göra någon haha. I hopp om att få godis! Jag har också pluggat som faan. Intressanta ämnen. Coaching. Mental träning. Så jag fortsätter på banan att inte vara uppkopplad lika mycket som tidigare.

Sen har jag stora planer på att resa till Thailand i vinter. Inte mycket packning. Inget boende bokat. Bara flyga dit. Ha första övernattningen bestämd men i övrigt står allt öppet. Resa runt kanske. Besöka tempel. Framförallt besöka tempel! Tanken är ganska ny så några detaljer finns inte alls. Det som är bestämt är att så lite som möjligt ska planeras kan man säga :-). Ut och reka inför framtiden! Och affirmera pengar. Förstås! Så att resan blir gjord :-).

1979569_667263753321200_1712838540_n

Ja, energin sprudlar som vanligt. Inte alla dagar kanske men de allra flesta. Snart fyller jag 48 år också, inte ens halvägs till 100 ännu!

Puss och kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Häftiga livet rullar på!

  1. iamittilivet skriver:

    Rullar på? Låter mer som gasen i botten!! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s