Kär lek och tid. Kärlek och tid. Kär, lek och tid :-).

Sådärja, då är jag anmäld till utbildningen Certifierad Livscoach. Den börjar en helg i oktober på en kursgård utanför Västerås. Närmare bestämt Surahammar. Självklart att den är i Västerås eller hur? Jag nämnde i min anmälan att jag äter vegetariskt (eftersom kost och logi ingår i priset), för att det inte skulle uppstå några problem på den fronten när väl kursen drar igång. Fick till svar att det bara serveras vegetariskt. Hmm, känns som jag hamnat rätt!

Så i oktober drar det igång med första helgen. Sen är det en helg i månaden i totalt 6 månader. Därefter ska jag ha 60h dokumenterad coaching innan jag kan titulera mig Cert. Livscoach. Så nu har jag att göra under hela 2016 också!

10470195_10205249041521884_439848329679805189_n

Det känns så häftigt att skapa ett liv av sådant som intresserar mig. Vad månde det bli? Var månde jag hamna? Haha. Snart fördigutbildad Diplomerad Coach. I sommar ska jag kontakta en författarcoach och sen vidare någon som kan hjälpa mig starta upp ett eget företag. Och också där bena ut bland begreppen. Frågetecknen är många. Till hösten kanske alla svar har hamnat på rätt plats. Det känns också skönt att det inte är någon brådska. Allt får ta sin tid. Jag är här och ska ingenstans. Ännu på länge. Men det finns ett brev skrivet av mig själv till mig själv. Daterat 2019. Thats the deadline!

10388181_10152786998673460_3384965744604834170_n

Jag har rusat på genom livet. Hungrig på nytt. Nu är jag lite lugnare. Lugnet kommer med åldern kanske? Men jag är fortfarande hungrig på nytt. Det är min person. Sån är jag! Men som sagt, nu tar jag det i lugn takt. Jäktar inte eller vill att framtiden ska vara här NU! Jag förlitar mig på att allt bli bra. Att allt kommer till mig i rätt ögonblick. Springer jag för fort blir det fel. Nu får saker och ting ta den tid det tar. Det får växa och värka fram. Känns så coolt. Och det är också ett härligt sätt att leva på. Det som blir, blir. Det som är rätt för mig kommer att komma till mig. Jag finns här och ror min båt pytte, pyttelite. För att universum ska veta att jag är vid liv haha. Somliga kanske tycker att jag hissar segel och sätter motor på med tanke på allt jag planerar göra men då har dem inte känt mig sedan förr. Jag ror pyttelite! Nuförtiden.

10392315_10154951031680125_4309859092906609599_n

Vilken framgång jag har haft det senaste året. Jag har så mycket tid! Tid är den enda framgången för mig. Äga tid. Vad annat är värt att äga? Ja, det finns säkert annat som väger tungt att äga om man gräver. Men i detta nu måste jag ändå säga att om du äger din tid…då kan vi snacka framgång :-). Jo förresten, jag kom på mer värt att ha. Kär lek och tid. Kärlek och tid. Kär, lek och tid. Vad får jag allt ifrån?

Jag älskar mitt liv. Jag lever här och nu. Och jag tänker ta vara på tiden. Joy and love.

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kär lek och tid. Kärlek och tid. Kär, lek och tid :-).

 1. finalina73 skriver:

  Det är så sjukt inspirerande att läsa dina inlägg! hela dig och all din kraftfullhet, kreativitet och glädje!
  Ha en underbar dag,
  Stor kram Lina
  Ps – Det är strul med Vitamixen, så den har inte kommit än, men har jag väntat så här länge så kan jag vänta lite till 🙂

  Gilla

 2. Frihet i blodet skriver:

  Men herregud! Tack Lina! Helt fantastiskt härligt att nå ut med mina ord. Jag älskar att bli inspirerad och att inspirera. Fastän att jag kanske inte tänker så mycket på det just i skrivandets stund. Men vad glad jag blir att du talar om det för mig :-).
  Och den där förbaskade vitamixen är på väg. Sen är väntan glömd!
  Ljus och Kärlek i massor
  Pia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s