Att göra-lista

Skriva

Utbilda mig i coaching och i skrivandets konst

Försörja mig 30 h/ve

Sälja av bohag

Stapla 2 m3 med ved i garaget (detta kanske skulle ligga på mina barns att göra-lista?).

Städa Fina Bilen (detta har jag försökt lägga över på min hyresvärds att göra-lista. Utan framgång).

Springa milen

Starta ett internetbaserat företag

I övrigt ska allt det vardagliga flyta på i vanlig ordning. Jag är fortfarande helt begeistrad över att jag har tid att skriva en att göra-lista som bara innehåller punkter som dels får mig att växa och som jag älskar att göra, dels är punkter som jag har TID att åtgärda. Mitt liv består inte längre av kaos. Jag har städat upp. Sakta men säkert. Dag ut och dag in. År har lagts till år. Och här står jag nu med världens häftigaste att göra-lista. Min egna, helt egen valda. Fokus har gett resultat. Fokus på mig och mina drömmar.

1497806_543452362413424_265227713_n

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Att göra-lista

 1. Ann-Mari skriver:

  Den sista texten stämmer så väl in just nu.

  Jag fick jobbet!!

  I fredags ringde de och sa att de erbjöd mig jobbet och att de såg fram emot att jag skulle börja jobba med dem. Jag kunde knappt andas! Sen kom tacksamheten. Blev helt rörd och otroligt glad.
  SOM jag laddat för det här och affirmerat, tänkt och bett alla möjliga ”osynliga” om hjälp.

  Nu går jag med lite ångest light… det är mindre pengar än vad jag har idag och mindre pengar än vad vi som familj egentligen behöver just nu. Kommer resten att ordna sig? Gör jag verkligen rätt nu? Kommer jag att klara jobbet?

  Många tankar men egentligen inte en enda negativ gällande det blivande jobbet. Lite oro men mycket glädje. Ringer imorgon och tackar ja. På vinst eller förlust.

  Tack för ditt pepp Pia!! ♥

  Kram!

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej Ann-Mari

   Men herregud vad kul!! Bra jobbat hörru! Ja, vi får vad vi frågar efter haha. Men jäklar vad du jobbat på tappert. Lycka till med det nya jobbet och kanske, kanske ni klarar av att anpassa ekonomin…? Man får liksom väga för och emot 🙂
   Jag är verkligen glad för din skull och lika härligt varje gång saker faller på plats.
   Kram
   Pia

   Gilla

   • Ann-Mari skriver:

    Tack Pia!

    Det har varit guld värt att hitta din blogg och tro mig, det var säkert meningen och en del av min stig. Kan se tillbaka och verkligen se sambanden från några år tillbaka. Allt hänger ihop.

    Jobbet är minst sagt väldigt speciellt och inget dussinjobb direkt vilket gör att jag ”köper grisen i säcken” lite. Men jag har alltid haft en bra känsla, ända från annonsen till intervjun. ”Chefen” är entusiastisk och det känns bra, då litar jag på det. Jag, som brukar älta allt, oroa mig för allt och är rädd för det mesta, har nu en lugn känsla i kroppen ÄVEN när det gäller ekonomin. Antingen är det bra saker på gång, eller så är jag helt avdomnad och bortkopplad. Jobbar på med min tillit och vet ju att lösningen ibland inte kommer förrän man vågar släppa taget och ”hänga löst” ett tag.

    Jag fortsätter med min boost för framtiden, andas och väntar med spänning på coachning!

    Ha det gott, kram!

    Gilla

   • Frihet i blodet skriver:

    Hej!
    Ja, jag är ju av samma åsikt. Allt som sker sker av en anledning. Alla jag möter möter jag av en anledning. Klurigheten ligger i att förstå ibland :-). Jag är hedrad över dina ord och att du följer min blogg. Tack!
    Följ din magkänsla. Den vet mer än du haha!
    Ha en trevlig helg
    Kram
    Pia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s