Morsan är okey! Ingen kan säga något annat.

Till er som möter människor som inte tycker om er. Till er som drabbas av andra människors smärta. När ska ni förstå att de inte har med er att göra?

Till er som inte tycker om vissa människor. Till er som drabbar andra med er egen smärta. När ska ni förstå att det handlar inte om dem? Det handlar om er.

Till mig själv att lyssna på när det stormar. Tack till all kärlek jag fått från vänner det senaste dygnet. Jag behövde omhuldas med ord. Och jag behövde kloka ord för att ankra och inte driva iväg i kraftig sjö. Och tack till alla mina 3 barn. Jag älskar er och önskar verkligen jag kunde låsa in er i vadderade rum långt borta från den otrygga verkligheten haha. Men ni måste växa själva. Och älska er själva. Mer än jag älskar er! Även om somliga av er har svårt att se det :-).

All kärlek till min stora. Ditte.

All kärlek till min lillastora. Tove.

All kärlek till min lilla. Magne.

”Den som vinner är inte den som hittar de bästa argumenten eller säger de elakaste sakerna utan den som har styrkan att avsluta striden genom tystnad och istället finna kärlek och frid i sitt hjärta.” Min väninna Annikas kloka ord!

Och youtube-klippet kom från flum-vännen Lindha. Så allt som skrivs på bloggen kommer inte från mig. Jag har en del kloka människor omkring mig! Thank God!

Herregud vad andra människor kan drabba en när man är skör! Och herregud vad det är skönt med kloka vänner. Man kan inte krascha länge nuförtiden. Kram på er.

Puss till Annelie, Yvonne och Pernilla också. Sen gillar jag ju Jari också. Speciellt hans integritet!

Vännen, vänninan och mammamonstret!

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s