Mitt lilla bo

Jag har världens skönaste säng. En Hilding. Som är höj- och sänkbar både vid huvud- och fotända. Den är väl närmare 15 år gammal nu. Ett av dem bästa köpen jag någonsin gjort. Jag älskar min säng.

Jag gör allt i min säng. Mitt sovrum har alltid varit en stor del av mitt hem. I min säng skriver jag på bloggen. Jag betalar räkningar. Jag läser. Dricker kaffe. Ligger och drömmer. Eller som nu, klockan är halv 8 på kvällen och jag har frusen krypit ner under täcket. Höjt båda säng-ändarna till bekväm sitt/liggställning. Och skriver på bloggen. Jag lyssnar på musik i sängen. Jag pluggar i sängen. Rökelse och tända ljus i mitt sovrum. Och ena väggen är klädd i 3 st kaftaner i häftiga färger och mönster som min dotter köpte åt mig i Australien. På motsatt vägg har jag min anslagstavla med affirmationer, drömmar och härliga bilder.

11188261_891709874220883_7938169056166865480_n

Jag älskar mitt sovrum och jag älskar min säng! Matilda älskar också min säng. Hon brukar ligga vi fotändan. Eller som en liten sked framför mig. Men nu sitt-ligger jag alltså här och om jag höjer blicken ser jag rätt ut i vardagsrummet där fler stearinljus brinner. Och Kurrekungen ligger och sover i fåtöljen. Små pelagonerskott och min physalis på fönsterbrädan. Tyst och stilla. Och ett duggregn ute.

Imorgon ska jag svara på mail och svara på kommentarer som kommit in på bloggen. Jag har haft det lite hektiskt omkring mig de senaste dygnen men jag hoppas de som väntar på svar förstår. Imorgon, om det är fint väder, ska jag äntligen plantera mina frön på odlingslotten. Jag vill rensa i rabatterna runt huset. Ge Matilda tid. Jag som gillar ”dåligt” väder önskar att det blir sol och värme imorgon :-). För jag vill så.

11146492_10152800195041439_8207558298532204344_n

Så tacksam över att kunna ha det så här lugnt som livet är just nu. Inga krav eller måsten. Och jag gör vad faan jag vill med min tid. Kryper till kojs redan halv 8. En lördagskväll. Så tråkig är jag!

Idag har varit en underbar dag. Det viktigaste av allt. Jag har skrattat så tårarna rann. Sen har jag mött omtänksamma, varma människor. Som vill väl. Och som bryr sig om. Som lyssnar. Säger kloka saker. Som kramas tillbaka. Men bäst av allt. Alla skratt! Tack för en helt underbar dag. Love-my-life!

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s