Följa min intuition

Idag följer jag min intuition mer än någonsin. Det som känns rätt tar jag emot, det som känns fel vänder jag ryggen till. Tänk om jag vuxit upp i en värld där känslighet och intuition vore lika självklart som känd vetenskap! Var hade jag varit då? Vad hade jag varit?

Andras ord har vägt tyngre än min egen känsla för vad som är rätt och fel. Jag har inte litat på mig själv och på min inre kraft. Jag har försökt anpassa mig till ett liv skapat efter andra människors sanning och efter det samhälle vi lever i.

19215_10153212329117863_4931854402439112816_n

För mig har det varit otroligt lärorikt att leva ensam utan att ha en partner. Och förstås att inte heller leta efter en partner. Inte dejta. Ingenting. Nada. För jag har nämligen hittat mig själv dessa sista år. När ingen annan har tagit plats. När jag t.o.m. fått ha mina tankar ifred utan att bli avbruten. För vem är jag om jag skalar av allt det jag äger och har. Mitt jobb, min familj, mina ägodelar, det som jag kanske bara tror är så viktigt (familjen ÄR viktig, missförstå mig inte nu). Ta bort allt det. Och vad blir kvar. Jag. Alldeles naken. Där och då kan en ny process starta. Och man kan börja lägga till igen. Så, vem är jag? Egentligen? Bakom allt brus. Och när jag låter min intuition leda mig.

10346472_10153139208791217_8191258814860435650_n

Idag lyssnar jag. På mig själv. Och jag formligen älskar mig själv för den förmågan jag har. Jag är mitt egna rättesnöre. Jag har alla svaren inom mig. Och bättre sent än aldrig att börja använda sin intuition. Den är min vägvisare :-).

1800417_10151881424222511_281512738_n

Idag ser jag framemot att bli diplomerad mental coach. Jag kommer att ha stor användning av min känslighet. Och jag ser framemot att vidareutbilda mig i höst till livscoach. Ämnena intresserar mig mer än något annat. Personlig utveckling. Sen ska jag på något sätt koppla ihop bloggandet med coachandet. Skriva och coacha. Att hjälpa andra att må och prestera bättre. Och skriva igen. Det kommer bli en del av min vardag. Det jag älskar att göra. Tack vare att jag följt min intuition. Jag har lämnat ett liv som kändes fel, bakom mig – för att skapa ett nytt liv där framme. Ett enklare liv utan skulder och prylar och bundenhet.

Jag låter mig guidas av min intuition. I allt! Och det känns så betryggande.

10407504_10152070344721296_4209341589843325304_n

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s