Ledig dag? Inte precis!

Vilken dag! Jag säljer grejer på fb. Tog ut Matilda på promenad och lämnade telefon hemma. Vill ju vara närvarande. Typ! Men i alla fall. När jag kommer hem ser jag på fb att en person som jag stämt möte med hade varit hemma hos mig medan jag varit ute med Matilda. Samt att jag hade 3 missade samtal varav 1 var från tjejen som skulle köpa utav mig. Panik!!! Ringde upp henne och kom till hennes telefonsvar samtidigt som det ringer på dörren. Där står hyresvärden. Samtidigt som hennes telefonsvar är på haha. Jag bad honom vänta medan jag pratade in ett meddelande. När jag var klar med det så gick jag ut till min kära hyresvärd i hallen igen. Han hade pengar till mig! För han hade nämligen tagit emot köparen, frågat vad hon skulle köpa, gått in i mitt garage och hämtat grejen, lämnat över och tagit emot pengar. Sen messade jag tjejen och bad om ursäkt. Både hon och jag skrattade åt hela situationen. Asså, allvarligt!! Men min hyresvärd är ju inte av denna värld. Love him!

Sen hade jag en annan köpare över. Han hade samma hundras som jag. Och han berättade att det också fanns en aussie på vägen mot VANN. Min arbetsplats. Coolt. Vi snackade om ditt och datt och så visade det sig att vi hade gemensamma bekanta. Livet på landet. Alla känner alla. Dessutom hade vi träffats förrut. Han äger nämligen skoaffären där min mamma handlar skor. Jag kör henne alltid dit. ”Då ses vi när mamma behöver skor igen då”, sa jag som avslutning och han svarade att vi inte får glömma att affären är stängd på måndagar. Jag älskar livet på landet hahaha!

Pratade med härlig väninnan över fejjan idag. Hon är medial. Så jäkla spännande. Och gud vad jag önskar att också jag hade den förmågan. Vid ett tillfälle för ett tag sedan skickade hon över lite healing till mig. Hon bor på andra sidan Sverige. Men ialla fall, det dröjde inte länge efter att jag började må lite bättre. Och sen försvann oron helt. Amazing!! Idag berättade hon lite om sin mediala förmåga. Och hon gav mig ett litet tips i en fråga som jag ska testa lite senare. Tänk vilka människor som korsar ens väg. Det gäller bara att vara öppen.

Sen har jag planterat på min lilla odlingslott. Jag fick klara och tydliga instruktioner av min hyresvärd. Jag planterade grönkål, spenat, morötter, ärtor och purjolök. Det här kommer bli spännande.

SONY DSC

Spillevinken ville vara med.

SONY DSC

Snygga och prydliga rader

Imorgon ska jag rensa rabatten. Om det är fint väder.

Be happy 🙂

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s