Mina vänner

Denna vänskap. Som finns i mitt liv. Och den är så olik. Det kommer hela tiden in ny vänskap i mitt liv. Vänner liksom bara poppar upp. Nya vänner, gamla vänner. Och den är olik. Somliga skrattar jag ihjäl mig med. Somliga har jag djupa samtal med. Någon rör vid mitt inre. Med andra ÄR jag bara. Vissa är på helt samma nivå. Vissa är äldre än mig. Många är yngre. Med några har jag långa pauser. Vi hittar alltid tillbaks till varandra. Vänner som känns långt borta lyfter luren och ringer när mitt liv är svajjigt. De är nära när det gäller.

I övermorgon ska jag träffa polare i Lysekil. Hon är här några dagar från Västerås och hörde av sig. Efter jobbet åker jag och hämtar Matilda. Sen iväg i bilen och en promenad genom Lysekil med gammal väninna. Vi pratar vuxna barn, män och framtidsplaner.

Jag och annan vän bröt kontakten för bara ett litet tag sen. Vilket kanske inte var världens bästa idé. Det gick inget vidare heller och det var inte särskilt genomtänkt. Inget jag gör är genomtänkt. Eller det kanske det är? Jag är tillbaks. Han är tillbaks! Där han ska vara. Innerst. 3 h långt telefonsamtal sist.  Asså vad pratar vi om? Och varenda gång känns det som 30 min. Men det är skratt, allvar och djup. Här simmas inte på grunt vatten inte.

cb3341b98d25333bf3b3cfb14d7a6c94 🙂

Ikväll hörde en annan polare av sig. Vi gillar varandra lite extra. Har gjort länge. Sporadisk kontakt. Som så ofta med mig. Den 12 juni är jag bjuden på Foo Fighters i Göteborg! Med hotell. Asså allvarligt! Hur kul kommer inte detta bli då!? Jag tror min son kommer bli avis. För han måste komma hem och passa Matilda medan mamma går på F-o-o F-i-g-h-t-e-r-s!!! Det här kommer bli så himla kul. På så många sätt. Hon och jag på Foo Fighters. Hon och jag på hotell. Hon och jag i hotellbaren. Hon och jag på konsert. Hon och jag i Göteborg!! Oj oj oj, helt crazy. I promise.

Ja det var den stiltjen det. Den är över. Thank God! Och tack för världens bästa vänner.

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina vänner

 1. finalina73 skriver:

  Haha ja det var verkligen ”den stiltjen det” 😉 Nu är det tempo igen.
  Låter ljuvligt med dina olika vänskapsformer. Det är väl så det är när det är som bäst. Att man är med sina vänner på olika sätt och har olika typer av utbyten.
  Jag befinner mig själv i en ”isoleringsfas”, men tänker inom kort ta mig ur den. Händer mycket privat så orken att ta tag i det sociala infinner sig inte riktigt, måste först vila lite 🙂
  Pst, har börjat testa vitamixen, men endast med smoothies. Ååååh vad len smoothien blir. Längtar tills jag kommer igång med att göra soppor och annat med den. har ett supergott recept, som försvunnit i flytten, så jag har det nog inte längre 😉 och deeeet ska jag göra när jag hinner, och hittar det 🙂
  Ha en ljuvlig dag Pia,
  Stor kram Lina

  Gilla

 2. Frihet i blodet skriver:

  Hej Lina
  Ja, jag har allt känt att du dragit dig undan. Men på en konstig nivå förstått att du är någonstans och tar hand om dig och att du en dag kommer stå här igen och säga ”hej”. Ta all den egentid du behöver så är du stark nog att möta världen igen så småningom.
  Äntligen, med vitamixen. Rena rama lyxen att få dricka smoothisar som blir så lena och goda. Du får återkomma om du kommer på något smarrigt recept.
  Hoppas flytten har gått bra om än att det förstås är jäkligt rörigt med allt. Och att du/ni kommer att trivas i det nya hemmet.
  Var rädd om dig nu och tusen kramar till dig
  Pia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s