Träning och kroppsvård på mitt sätt

Jag älskar att känna mig stark. Respekt för kroppen. Jag ska leva länge i den. Minst 52 år till. Idag sprang jag 6 km och jag känner mig som Tarzan! Jag älskar (igen) att springa långt. Det är som meditation. Benen bara går och går och går. Kilometer efter kilometer. Musik i öronen och jag är i drömmarnas värld. Jag har ett varv som jag springer. Idag sprang jag det 2 gånger. Nästa gång kommer jag springa det 3. Varvet har en genväg vid ett ställe och när jag kommer springa på det fjärde varvet kommer jag att ta genvägen och då hamna på 10 km. Planen är upprättad! 10 km närmar sig och jag är så förbaskat stolt över mig själv. I mitt huvud har jag redan sprungit 10 km och jag vet redan eurforin jag kommer känna när jag sätter milen!

images

Grön smoothie efter det. Runt 1 liter. Grönkål och vetegräspulver. Ingefära och frukter. Yammi. Och jävlar vad jag känner mig stark och pigg. Om bara några veckor kommer jag att sätta milen. Och inget socker äter jag. Eller snarare, inget godis, inga kakor etc. Men jag har äppelmos på gröten och det innehåller ju socker iofs. Men i övrigt är det inget socker. Och på jobbet får jag vegansk kost till lunch varje dag. Jag älskar kockarna på jobbet!

e43d7290a14993b2be59d5d3a35881cf

Min själ fick sitt också. Meditation i 30 minuter. Rökelse och tända ljus. Framför kamin. Korslagda ben och händerna i knät med handflatorna uppåt. Andas in och andas ut. Landa. För varje andetag ut sjunka djupare i mig själv. Fokusera på andetagen, känna efter hur det känns i kroppen. Bara njuta av friden och tystnaden. Ibland få härliga visioner. Och bland vandrar tankarna iväg på sådant som ligger nära hjärtat just nu. Det gjorde det idag. Själen berättar vad som är viktigt att förstå.

Quotation-Ma-Jaya-Sati-Bhagavati-mind-soul-spirituality-karma-self-help-meditation-Meetville-Quotes-874

Imorgon blir det 5 km snabb prommis med Matilda. Yoga. Grön mat. Så här lever jag. För att jag mår så bra utav det. Inte för att få andra att må dåligt eller för att ge andra dåligt samvete. Min väg är min. Din väg är din.

Namaste

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s