Facebook

Jag måste säga att det här med att blogga är en hel vetenskap. För mig! Jag vill ju bara skriva. Och nå ut. Och kanske inspirera lite. Men att ha bloggen på wordpress är ingen dans på rosor. WordPress är bara bäst. Så är det. Men jag har ingen it-utbildning! Och är inte heller ett dugg intresserad av den tekniska biten i att blogga. Men jag behöver verkligen sätta mig in i den biten också då och då.

Nu har jag krånglat till mig en facebook-sida där alla blogginlägg kommer att delas. Det har tagit ungefär en hel dag att fixa med detta och att få en fb-logga på bloggen som länkar direkt till facebook-sidan genom ett enkelt klick. Men loggan är pytteliten och syns knappt. Därför skriver jag detta inlägg så att ni som läser också får reda på att pyttelilla loggan finns där i högerkanten och att ni kan följa bloggen på fejjan fr o m nu. Om ni har lust. Jag skulle bli jätteglad ialla fall haha. Speciellt när jag lagt ner sådan möda för att få alla trådar att kopplas ihop. Jag är 48…God damn!

wordpress-facebook

Men ialla fall. Då och då så gör jag lite it-tekniska saker med bloggen. Förändringar och nya tag. Men det brukar gå långt emellan om jag säger så. Nu har jag fixat och trixat bakom kulisserna till bloggen för denna gång. Och jag måste erkänna att jag ibland suttit med hjärtat i halsgropen livrädd för att jag ska klanta till det så att hela jävla bloggen går upp i rök! Jag är inte nöjd med den pyttelilla, nästan obefintliga fb-loggan men det får duga för nu. Är det någon wordpress-it-expert som händelsevis läser min blogg…be my guest.

Pust och stön

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Facebook

  1. jag kan hjälpa dig om du vill ha som på min blogg? Inte heller ngn wordpress expert men har lärt mig en hel del av några års pillande med WordPress 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s