Anais Nin

Regnet öser ner. Det forsar i takrännor och det slår mot taket. Och en vind så stark så hela huset rör sig. 2 juni! Ja, jag vill också ha sommar och värme men en liten, liten människa inne i mig jublar och hoppar. Ledig dag och mitt älsklingsväder! Och jag låter mig försvinna in i Anais Nin.

anais_nin_quote

il_fullxfull.556315685_o0rx

I-take-pleasure-in-my-transformations

It-is-not-easy-to-find-happiness-in-ourselves

quotes-about-love_2629-3

6d1b27c9e6e378e5b613dd92d194e685

anais-nin-quote-i-do-not-want-to-be-the-leader-i-refuse-to-be-the

13_05_09_blog_quote_(3)

anais_nin_quote_dreams_are_necessary_to_life_woy5ji

anas-nin-quotes_2633-5

anaisnin,awake,monotony,quotes,bw,people-15600c5ab24609970a987eb4467e4706_h

anais-nin

Jag hoppas regnet faller hela dagen. Och att vinden tar tag i mitt hus. Idag vill jag vara inomhus i skumt ljus och bara njuta av hur livet utvecklar sig. Jag vill inte bli störd idag. Och Anais Nins frigjordhet, klarsynthet, kvinnlighet och frispråkighet når mig genom tid och rum. Idag är hon närvarande. Totalt.

Kram

Pia

Om Frihet i blodet

Hej och välkommen till min blogg, Frihet i blodet. Fr.o.m Mars 2016 skriver jag på bloggen som finns på min hemsida. Ni är varmt välkomna dit: www.piagustafsson.se . Frihet i blodet ligger kvar orörd och för alla att läsa men som det ser ut i skrivande stund kommer inte jag att skriva några nya blogginlägg. Ljus och kärlek Pia Om du är intresserad av personlig utveckling, självkänsla, andlighet, attraktionslagen och livsförändringar så kommer du att känna igen dig här på bloggen. Jag skriver helt ur mitt egna perspektiv och mina egna reflektioner och jag hoppas att det kan inspirera och/eller motivera dig. Jag själv påbörjade en livsförändring 2013. Det var dags att stanna upp och hitta den jag i själva verket var djupt där inne. Personlig utveckling har alltid varit en stor del av min person. Nu tog jag det ett steg längre. Jag började fördjupa mig i mitt intresse andlighet och jag började jobba med attraktionslagen. Jag gick från att vara vegetarian till att bli vegan, från sambo till singel. Från yta till djup, till ett för mig meningsfullt liv som alltid legat närmast men som jag aldrig haft möjlighet att leva fullt ut. Jag flyttade från östkusten till västkusten. Från bostadsrätt i Västerås till att hyra ett pyttlitet hus strax utanför Hunnebostrand. Bytte yrkesinriktning från säljjobb i storstan till härliga möten på en stor konferensanläggning på liten ort. De närmsta åren skulle komma att bli de mest utvecklande och de mest utmanande jag någonsin upplevt. Och de mest skrämmande. Att lägga ut min tankar i offentligheten via min blogg t.ex. är en av de största rädslorna jag övervunnit. I ett led till den livsförändring jag önskade göra beslöt jag att downshifta 2014, dvs gå ner i arbetstid och minska på konsumtion för att istället ägna mig åt sådant som är mitt innersta jag. Jag ville utbilda mig inom coaching, skriva, spendera tiden i naturen ihop med min aussie Matilda och ja, bara leva ett lugnt och stillsamt liv och ta mig tid. Frihet har alltid varit ett stort och betydelsfullt ord för mig med så mycket innebörd på så många olika områden. Att göra vad jag vill med vem jag vill när jag vill och hur länge jag vill. Därav namnet på bloggen. Jag är diplomerad mental coach och utbildar mig idag till certifierad livscoach. Jag är född 1967, är skild och har 3 vuxna barn. Min bakgrund finns inom eget företagande, sälj och service. Jag har även en examen i ledarskap, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Jag hoppas du blir inspirerad av det du läser, det skulle vara min stora glädje. Säg gärna hej i kommentarsfältet och/eller gilla min fb-sida som du hittar till höger här på sidan. Du är varmt välkommen! ”Creative people are easily bored, they like to take risks and they make mistakes – lots of them, they do NOT like rules, and they have BIG dreams. They ”think” with their hearts.” Namaste Pia
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Anais Nin

 1. FrökenSpara skriver:

  Underbart! 🙂

  Jag älskar när det regnar och blåser, kanske inte alltid men det är något speciellt när det regnar, jag blir lugn och glad inombords! 🙂

  Gilla

  • Frihet i blodet skriver:

   Hej där :-)!!
   Ja, det är något speciellt med regn o rusk! Det vädret ligger mig närmast. Jag får en jäkla energi och kreativitet av oväder. Men idag har det varit sol och jättevarmt och jag har legat och solat på altan. Gaaaanska skönt det med haha!
   Härligt att du gillade inlägget :-).
   Kram
   Pia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s